Verktyg för att effektivt hänga gardiner

Verktyg för att effektivt hänga gardiner

Gardiner är en del av det som gör en hel inredningsplan så vacker som möjligt. Det kommer att hålla dig underhållen första gången du ser det hänga. Det är något du bör använda hemma om du vill ha något unikt och speciellt i din egendom under många år framöver. Här är några lysande sätt att effektivt hänga dina gardiner på.

Först och främst måste du se till att du hittar något att hänga gardinerna med. På den här första bilden kan du se hur smart designern är genom att använda ett spjut eller pil som en hängande enhet för gardinen.

Hängande gardiner 1

Källa: Popsugar

För det andra, använd krokar för att hänga upp dem istället för stolpar. Det kommer definitivt att ge mer karaktär till ditt hem. Det kan vara metallkrokar eller träkrokar. Oavsett vad du väljer kommer det definitivt att vara ett bra komplement till din inredningsplan i slutändan. Se bara till att den är både stark och robust så att gardinerna inte faller ner lätt.

Hängande gardiner 2

Källa: Pappersblogg

Du kan också hänga dina gardiner med galvaniserade rör. En fördel med detta är att den inte lätt kan hämtas från väggen. Detta ökar säkerheten för gardinfästningen.

Hängande gardiner 3

Källa: Dimples och vinklar

Om du vill göra din gardindekoration mer naturlig, använd naturliga material. Denna gren kan definitivt tjäna till att ordentligt hänga dina gardiner på fönstren. Se dock till att kvistar och grenar du använder inte går sönder eller faller av lätt. För detta ändamål kommer större och tjockare grenar definitivt att göra susen.

SAMSUNG

Källa: erinpatricecarpenter

Om du försöker använda åror i huset, varför inte hänga dem för att hänga dina gardiner på väggar och fönster? Det kommer definitivt att vara en av de mest funky och unika dekorativa enheterna du kan använda för ditt hem.

Hängande gardiner 5

Källa: Lantliv

Varför inte använda rep med några metallkrokar för att fästa dina gardiner på fönstren? Detta kommer att komplettera ditt nautiska sovrum designtema på lång sikt.

Hängande gardiner 6

Källa: vintagehomelove

Du kan också linda dina gardinstänger i snöre för att ge det en konstnärlig känsla. Det är definitivt något som definitivt gör att dina gardinstänger sticker ut.

Hängande gardiner 7

Källa: thewickerhouse

Dessutom är det viktigt att du kan använda det du redan har i huset för ditt dekorativa arbete. Jag är säker på att du har torrt trä runt huset, speciellt om du renoverar. I slutändan kan du enkelt använda detta som en tillfällig gardinstång.

Hängande gardiner 8

Källa: Shanty-2-chic

Du kan också använda dina dörrhandtag som en del av dina gardinstänger. Du kan placera dem i vardera änden av baren för enkel hantering. Se till att dessa knutar som du använder inte är reserverade för dörrar i huset.

Hängande gardiner 9

Källa: Design svamp

Slutligen kan du också välja några gaffelgrenar och använda dem som gardinstänger. Det är både genialt och okonventionellt samtidigt. Därför bör du definitivt prova det så snart som möjligt.

Hängande gardiner 10

Källa: lynneknowlton

Förhoppningsvis låt dig inspireras av dessa förslag och arbeta med ditt eget gardinprojekt så snart som möjligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*