Vad är Dreamcatchers? Kort ursprung och historia

Drömfångare började som en symbolisk dekoration med syftet med våra indianer, men idag är de mer eller mindre en dekoration och symbolik för fred och lycklig sömn. Tillverkad av en mängd olika material är inga drömfångare lika. Vad är de och vilket syfte har de tjänat?

Indianer är ett stort fan av folklore och legender, drömfångaren är inget undantag. Indianer är alltid öppensinnade och tror att drömmar inte bara förmedlar meddelanden till drömmaren, de kan också ”filtreras” om du vill. Drömfångaren används för att filtrera bra drömmar från dåliga. Det var allmänt känt att en bra dröm visste hur man navigerar genom drömfångarens komplexa nät medan man fångar mardrömmar eller negativa drömmar på nätet.

Om de negativa drömmarna hade fångats in i drömfångarens nät skulle de försvinna eller förångas när solen steg upp. Oavsett om de fungerar eller inte är spekulativa och beror på din tro. Oavsett, de är vackra att titta på.

Om du skulle bygga din egen drömfångare skulle processen vara extremt enkel. Den kan delas in i tre enkla steg och skalas efter behov.

Diagrammet nedan visar de exakta stegen du bör ta för detta spektakulära fordon.

Dream Catcher design och betydelser.

Foto med tillstånd av Homestetikstidningen

Följ stegen ovan för att skapa ett miniatyrprojekt för drömfångare. När du väl har behärskat det kan du till stor del personifiera det här hantverket. Du kan använda flera slingor eller tunnare strängar för en mer komplex webb. Bli kreativ och skapa en drömfångare som ingen annan.

Vad är Dreamcatchers?  Kort ursprung och historia |  Uggladröm.
Vad är Dreamcatchers?  Kort ursprung och historia |  Tutoriel de.
Pin på Dreamcatch
ᐈ Andlig och symbolisk betydelse av drömfångare[202[202

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*