Vackra påfågel hemdesign idéer

Vackra påfågel hemdesign idéer

Peacock-heminredningsidéer är riktigt vackra och om du är en passionerad påfågelälskare med sin fascinerande blågröna färg kommer du att älska den. Många älskar den vackra påfågelskuggan och använder fjädrarna för att dekorera våra hus, eller vi uppskattar fortfarande den gamla målade påfågelramen även efter år. Här är några av de trevliga sätten du kan ta med påfågeln för att dekorera ditt hem.

Detta är en enkel dekoridé för ett påfågelsovrum med en enda gyllene påfågelfjäder på väggen och en påfågelstaty av metall som ligger nära sängen. Sidostativet har en vacker vas med färska blommor och några påfågelfjädrar för att ge det enkla utrymmet mer skönhet.

Detta rum är ett fantastiskt exempel på hur du kan ta med skuggorna till ditt hem. På bordet står en blå påfågelstaty med en vacker matta i stil med en påfågelfjäder och en kastkudde som gör att rummet ser mer ut som påfåglar som är utspridda överallt. För att komplettera detta placeras vackra blågröna glaslampor på bordet för att göra rummet mer livligt och attraktivt.

Påfågelmatta och kudde

Påfågelmatta och kudde

Om du inte kan hitta en påfågelstaty eller inte är intresserad av att placera statyer hemma är detta ett av de fantastiska sätten att få den påfågelinsatsen till ditt rum. Lägg några påfågelfjädrar i en vacker vas, lägg dem på bordet och se hur vackra de kan bli.

Glasdörren som skiljer vardagsrummet och allrummet är målat med påfågelbilder för att få det att se vackert och hisnande ut. Glaskonst är alltid ett nöje att se och om den målades med en fågel som är full av färger, skulle den inte se ännu vackrare ut?

Vardagsrummet ser lugnt och trevligt ut, med en vacker dekoration, som inkluderar tapetpapper, fotoramar på väggen och pallarna, som har en mild färg och design och motsvarar rummet. Sidolamporna och kastkuddarna är också i skuggan av den ottomanska och för att ge rummet mer skönhet placeras en fylld påfågel med vackra fjädrar på bordet, fjädrar rör vid golvet. Detta är definitivt det vackraste i rummet!

fyllda påfågel i vardagsrummet

fyllda påfågel i vardagsrummet

Kolla in det här vardagsrummet med fantastisk väggkonst för påfågelfjäder som ser blank och hisnande ut. Bilden ser väldigt livlig ut och ger den enkla rumsdekorationen så mycket charm.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*