Vackra DIY tyg huvudgavlar

Vackra DIY tyg huvudgavlar

Diy tyg huvudgavlar är mycket attraktiva och kan göra din enkla säng och sovrum ser vackrare och mer vackert ut. Denna typ av sänggavlar kan tillverkas hemma för att dekorera din säng efter vilken färg och design du vill ha. Användningen av dessa tyggavlar ger fördelen att du kan ändra tygets färg beroende på rumstema. De är billiga, ser bra ut och är intressanta att göra.

Gobelänggavel

Gobelänggavel

Detta är ett vackert grått huvudgavel som är väldigt enkelt att göra om du har en grillridåhållare. Metallgrillen är fäst över sängen och gardinen i vilken färg som helst kan hängas över den för att få en mycket enkel och vacker sänggaveldesign. Gardinen kan ofta bytas ut beroende på överkastets färg och rumstema.

fint tyggavel

trevligt tyggavel

Denna DIY-huvudgavel är en annan attraktiv och väldigt lättanvänt sänggaveldesign som kan dekorera ditt sovrum. Två enkla tygremsor fästs på väggarna i de fyra hörnen, och sänggaveln är dekorerad med hängande fotoramar på tyget. Exemplet som visas på bilden består av ett enkelt vitt tyg. Du kan också använda ljusa färger och de med attraktiva blommönster för att lägga till färg i rummet.

Barn älskar alltid något som är enkelt och sött, och det här är ett av de finaste exemplen på en kapellgavel. Den söta rosa blommaliknande huvudgaveln i nät, som ser mer ut i sagor. Du kan hänga den här blomman från taket och få den att se ut som en fin sänggavel. Om du tar detta som ett exempel kan du också göra liknande sänggavlar som fjärilar, skalbaggar etc. av färgglada nätmaterial.

Gardiner gör också en fin sänggaveldesign för enkla sängramar. Det här är en helt annan gardin med tryck som hänger bakom sängen. Du kan välja vilken som helst av dessa innovativa gardiner så att ditt rum ser helt annorlunda ut. Några av de olika idéerna inkluderar inspirerande fraser; Bokomslag som gardiner, affischer av kända platser eller personligheter etc. kan göra en vacker gardingavel.

Detta är en gul blommig huvudgavel som bara sys i form av trägavel och draperas över den. Du kan göra den här typen av tygöverdrag ur sängen och kombinera den med ditt överkast och gardiner så att de ser unika och väldigt olika ut.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*