Vackra bröllop stol täcker idéer

Vackra bröllop stol täcker idéer

Ett vackert och komplett bröllop är det som fokuserar på nästan allt och stolskydd är en av de viktigaste sakerna som ligger högst upp på listan. Eftersom sittplaner och stoldesigner är en av de viktigaste sakerna, kommer din gäst att sitta först och sitta i ceremoniens huvudrätt. Du kan planera en mängd olika sitsöverdrag, men det finns vissa mönster som vi aldrig kan få ut ur våra huvuden eftersom skönheten stannar där mycket längre än förväntat. Så att din gäst också kommer ihåg stolens detaljer, kommer du att säga i den här bloggen: ”Awe!”

Satängfönster:

Detta är en kunglila satinbåge med en vit sten i mitten. Dessa vackra skärmar ger stolarna och hela rummet, där de vackra silverstolarna och den lila skärpan bildar en hisnande kombination, ett majestätiskt utseende.

Stol kramar sexigt svart omslag:

Precis som de kroppskramande plaggen ger den här stolen som kramar det svarta stolskyddet hela platsen en unik skönhet och ett sexigt utseende, tillsammans med de vackra rosorna i satinband som är bundna över stolarna.

Blomsteröverdrag:

Du behöver inte alltid tänka på tyg och färger som matchar teman och färgvalet för brudkläder, men det kan också vara skillnad på blomöverdrag som ger rummet ett helt annat och friskt utseende.

Grön satinbåge med blommorad:

En enkel grön satinbåge som pryder bröllopsgäststolar kan enkelt dekoreras med en lång remsa av satinmaterial som kan fästas i en rosett tillsammans med en rad blommor längst upp på stolen för att få den att se feminin ut.

grön satin rosett med blommor

grön satin rosett med blommor

Spets stolskydd:

Täck hela stolens längd med tunt och transparent spetsmaterial med självdesign, vilket gör att den ser väldigt romantisk och vacker ut. De eleganta dukar gjorda av spets och stolskydd gör att den ser väldigt snygg ut.

Påfågel satinöverdrag:

Kolla in det här fantastiska och kreativa stolskyddet i satinmaterial, snyggt klippt i cirklar och broderat på ett långt tygstycke så att det ser ut som fjädrar. Urvalet av färger och påfågelfjädrar gör att det också ser vackert ut.

Lila volanger:

Flickaktiga lila volanger som täcker stolens baksida ger stolarna ett mycket vackert utseende och påminner oss främst om de vackra klänningarna som flickorna med volanger föredrar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*