Utomhusdesigner för metall

Utomhusdesigner för metall

Skapa intressanta yttre dekorationer med metaller som du kan hitta hemma, eller köp enkla material i den lokala butiken för att skapa intressant och konstnärligt hantverk. Användningen av metall för utomhusdekoration erbjuder också en enorm fördel, eftersom den tål alla väder, håller länge och är också billig. Dessa lågbudgetidéer som listas på bloggen gör dig tillräckligt ivrig för att skapa en för ditt hem.

Idé för hinkdekor:

Detta är ett av de enklaste och enklaste sätten att dekorera din trädgård eller till och med staketet för att skapa färgglada och frodiga gröna kläder. Fyll dessa hinkar med blommor eller fyll dem bara med färska snittblommor vid speciella tillfällen så att de ser färgglada ut. Du kan använda herdekrokar eller bara hänga dem på dina naglar.

Metalldörrgaller:

Kolla in denna intressanta väggdekor med en metalldörr som inte har använts på länge. Du kan förvandla dessa metalldörrar eller fönster till galler så att dessa smala växter enkelt kan klättra upp på väggarna. Dessutom ser de väldigt vackra och dekorativa ut som bara växter som klättrar på väggarna med ett rep.

Dekoridé för metallstaket:

Kolla in detta vackra trästaket med en bit metall däremellan som också ser väldigt dekorativ och unik ut. Denna typ av materialblandning ger hela huset ett mycket konstnärligt och kreativt utseende, eftersom staket är de första som syns från utsidan.

Metalltråd korg träd dekor:

Vem sa att du bara ska dekorera väggarna för att skapa ett vackert och beundransvärt utomhusutrymme, men också använda träden för att skapa ett förtrollande utseende! Detta är en metalltrådskorg som har lutats för att hänga murarburkar som lyktor, eller så kan du helt enkelt använda pärlor eller andra självhäftande material för att skapa en vindklocka. I stället för en trådkorg kan en silskål också användas för att uppfylla samma syfte.

Monogramdörrdekoration:

Dekorera ytterdörren med ett stort monogram som har utformats vackert för att skapa en snygg dörrdekor istället för de vanliga kransarna.

Idé med rake:

Har du gamla metallsträngar hemma? Använd det bara som ett dekorationsmaterial med ett fågelhus fäst eller ett dekorationsmaterial bifogat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*