Utomhus sjunkna rymdidéer

Sjunkna utomhusområden skapar en elegant vardagsrumsatmosfär och gör avkopplingstiden i mycket mer eleganta kläder ännu mer informell. Med några av idéerna nedan kan du bygga ett nedsänkt utomhusutrymme i olika mönster och stilar för att göra ditt utomhusbostadsområde till en ikon.

elegant utomhusområde

Nedsänkt rum i däckstil:

Om du har ett strandhus med utsikt över kusten är detta ett av de bästa sjunkna rummen du kan designa utomhus. Du behöver bara några träskivor och kuddar för att skapa ett snyggt nedsänkt rum. Detta sjunkna rum i däckstil gör bostäder med utsikt över stranden ännu mer attraktiva och vackra.

Plankrum i däckstil

Nedsänkt rum med öppen spis:

Vad sägs om en orsakskväll med ett nedsänkt rum med en eldstad? Du kan skapa ett nedsänkt rum i din trädgård eller trädgård där det finns kalla kvällar med ett sådant nedsänkt rum som du kan njuta av med din familj och vänner.

Eldgrop i en nedsänkt grop

Vackert nedsänkt grusfält utomhus:

Detta är ett vackert nedsänkt uteplats bredvid huset med synliga bjälkar ovanför rummet och grusgolv med få växter och trästolar, vilket gör det helt fantastiskt.

fantastiskt outooe sjunkna rum

Snyggt nedsänkt rum med grönt staket:

Detta sjunkna rum är en av de snygga designerna vid poolen med ett modernt färgschema med trägolv och snyggt betade gröna staket som gör att det ser fantastiskt ut. De olika örngottarna ger sittgruppens stil och gör att den ser riktigt bra ut.

nedsänkt rum utomhus

Nedsänkt betongområde i trädgården:

Detta är ett nedsänkt trädgårdsområde där hela området är gjord av betong och sten. Du kan designa en liknande anläggning i ditt stora trädgårdsområde med ett cirkulärt område för sittgruppen med några färgglada kuddar för mer komfort och avkoppling.

Sekretess nedsänkt område design

Marmor sittgrupp med öppen spis:

Detta är en nedsänkt sittgrupp i marmor med en eldstad som också är gjord av liknande marmorsten. Hela platsen ser elegant ut med fyra träpelare och balkar omgivna av en grönskande trädgård.

Sten sittplatser

Nedsänkt grill och bar:

Detta är en av mina favorit sjunkna utomhusområden vid poolen med grill och minibar. Efter ett långt bad i det privata, sjunkna rummet kan du bara koppla av och uppdatera.

nedsänkt grill och bar

Trädgårdslounge i trä:

Detta är en trädgårdslounge i trä med fyra affischer och lampor som gör att den ser magisk ut mitt i trädgårdsrummet på natten. Detta gör också romantiska middagar perfekta.

nedsänkt trädgård lounge

Nedsänkt äta utomhus:

Vad sägs om en nedsänkt måltid utomhus? Har du någonsin tänkt på det Nu kan du utforma ett sådant nedsänkt utomhusområde för familjen middagar vid speciella tillfällen om du redan har designat ett nedsänkt rum.

nedsänkt mat utomhus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*