Utomhus bröllop Makeover idéer

Bröllop utomhus är mycket intressanta inte bara för dem som gör dem utan också för dem som deltar i bröllopet. Det finns flera sätt att göra ett utomhusbröllop ännu mer intressant och ännu bättre.

Glödlampor

hängande repbord

Trevliga fraser:

Du kan installera fina fraser längs vägen för att göra posten intressant. Du kan låta fraserna låta som en novell eller en humoristisk än de vanliga tecknen som är tråkiga.

trevlig formulering

Erbjud dina gäster en filt:

Om det är en kall och blåsig dag eller en tid på året när du ordnar ditt bröllop, kan du placera en hink eller ett badkar fullt med filtar, eller vika filtarna snyggt och placera en skylt i närheten där du ber dina gäster att sitta ner och hjälp dig själv om så är fallet Om du känner dig kall kan du använda filtar. Du kan också byta ut filtar och förvara paraplyer på soliga dagar.

tak

Lägeridéer:

Om du håller ett sent kvällsbröllop i din ladugård eller i ett öppet område kan du ställa in en sittgrupp i lägerstil med höbalar som säten och en eldstad i mitten så att dina gäster ser unika och roliga att njuta av med vänner och kusiner.

Camp byggt

Matta gångväg dekor:

Istället för att dekorera gången med blommor och andra vanliga saker kan du dekorera dem med en matta som ligger på golvet som du använder hemma än med mattan som du använder till bröllopet för att få den att se unik ut.

Mattdekor dekor

Idén till en hängande ramkabin:

Häng en tom ram på grenen så kan den användas som en fotobås för dina gäster. Detta ser enkelt och intressant ut eftersom dina gäster kan klicka så många bilder bakom den här tomma ramen.

dinglande ram

Blomlåda som en dryckkylare:

Använd blomlådan som en dryckkylare för bröllop utomhus med is och den ser unik och inbjudande ut. Det långa stativet med en skiljevägg gör att du kan placera dryckerna snyggt i den.

Blomask som en dryckkylare

Polaroid monter:

Vad sägs om denna omedelbara Polaroid-monter där dina gäster klickar på omedelbara foton och hänger dem på repen med en klädnypa och lämnar de vackra och glada minnena så att du kan se dem senare.

Polaroid stuga

Rustik bordsdekor:

Detta är en rustik bordsdekoration med några träpinnar och färska blommor som knyts som en bunt och placeras på bordet så att den ser vacker ut.

rustik dukning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*