Unika trappdekorationsidéer

Har du någonsin tänkt på att dekorera trapporna i ditt hus så att de ger charm till det inre av huset? Det finns olika kreativa sätt på vilka du kan designa och dekorera husets interiör. Trappor är en plats som ofta lämnas kvar när det gäller design och inredning. Det räcker inte bara att utforma trappans arkitektur, men ytterligare dekoration kommer att förbättra utseendet på huset.

vägg målning

Trappbibliotek

Dörrmatta väggdekor idé:

Detta är en stor, vacker dörrmatta som ser ut som en metallram kan användas för att dekorera väggarna där det finns ventiler eller om färgen är sliten. Detta kommer inte bara att dölja platsen utan också få den att se konstnärlig ut.

Dörrmatta dekor

Tom ramdekoridéer:

Täck över hela trappans sidovägg med tomma ramar av samma färg eller olika färger i olika former och storlekar så att det ser ut som ett galleri med ramar som ger väggen ett unikt utseende. Du kan också fylla dessa spegelramar med alla bilder eller helt enkelt lämna dem tomma.

tom ram dekor

Spegel galleri:

Speglar har alltid en särdrag att försköna platsen och få den att se ljusare och större ut. Så du kan använda speglar för att dekorera väggarna och få dem att se snyggare ut än vanligt. Du kan också välja vintage speglar eller antika speglar för ett snyggt utseende.

Spegel dekor

Idé för glasmosaikdekoration:

Detta är en väggkonst av glasmosaik som ser extraordinär ut och stor i storlek och skönhet. De enkla trädesignerna ser annorlunda ut eftersom de är gjorda med glasmosaik och ger väggarna ett konstnärligt utseende.

Mosaik inredning

Navigationshjul:

Visste du att du kan ge trapporna eller hela huset ett nautiskt utseende med hjälp av navigeringshjul, rep och livbojar för att få det att se ut som om du befinner dig i havet. Denna trappa är smyckad med hjul och du kan också använda ett rep som byte längs räckenet.

Navigationshjul dekor

Fotoramminne:

Ta tillbaka de gamla och gyllene minnena genom foton och uppskatta ögonblicket eftersom barndomen och det förflutna är något ingen kan ta tillbaka. Du kan dekorera väggen med barndomsbilder eller gamla bilder av din familj så att det vackra minnet förblir för alltid.

Fotoram inredning

Väggdekor / tapetidé:

Dekorera väggarna med tapeter eller väggdekaler för att ge den en extra charm, eftersom du kan göra de tråkiga väggarna mycket mer intressanta. Dessa vackra dekaler och tapeter finns i olika mönster och färger för att kombinera ditt val med husets färgschema.

Väggdekor

bakgrund

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*