Unika Shell Craft Idéer

Unika Shell Craft Idéer

Shell-hantverk är så intressant att det påminner dig om de bästa strandminnena. Vem skulle inte vilja samla in skal från stranden? Som barn måste alla ha samlat in dem och antagligen lagt dem i anteckningsböckerna eller bara förvarat dem i en låda, men visste du att du kan göra vackra hantverk med dessa skal? Nedan följer några av de söta idéerna du kan implementera hemma på fritiden och få ut det mesta av skalen.

Detta är ett mycket enkelt skalhantverk, där du helt enkelt kan fylla ett glas med färgglada och olika skal och sätta ett ljus i det. Detta får det att se ut som en vacker ljusstake som ser så kreativ och dekorativ ut. Du kan också lägga till glitter i skalen för att få dem att se mer färgstarka ut eller bara lämna dem för att ge dem ett naturligt utseende.

Du kan använda skal som en bordsdekoration genom att fästa dem på soffbordet eller implementera dem i något liknande. Fyll en vas i en behållare med strandsand och sanddyner och några skal. Sjöstjärnsskal kommer att ge mer skönhet och dessa skal och sand kommer att ge tillbaka de vackra strandminnena och är också mycket lätta att göra.

Dune gräs och skal bordsdekor

Dune gräs och skal bordsdekor

Att designa fotoramar med skal och glasskålar gör att de ser väldigt söta och konstnärliga ut. Du kan återvinna slitna gamla ramar genom att helt enkelt limma och ersätta kanterna med sådana skal. Detta kommer inte bara att se annorlunda ut utan också väldigt snyggt och sött! Barn kommer att älska att göra något så här, och du kan ge dessa ramar till dina vänner på deras födelsedagar.

Användningen av skal i bokmärken är väldigt kreativ eftersom du enkelt kan fästa dem på bokmärkkanterna genom att fästa dem med kedjor eller fästa dem på kanterna på satinbanden. På så sätt kan de visas på kanterna så att de ser vackra och färgstarka ut. Bokmärken som detta är kreativa och vackra. Du kan sätta in vackra band i bandet tillsammans med dessa skal när du ger något till din älskade.

Detta är en blomvas som är helt täckt med skal med hjälp av vit lera, M-tätning eller lim. Täck potten med olika skal så att potten ser annorlunda ut. Eller kanske kan du måla dem i fina färger för att ge dem ett annat utseende.

Bordsdekoration med skalstearinljus. Så söt och enkel. Tänk på alla färgalternativ eller håll dem naturliga.

Dekorera DIY skal

Måla skal med guldfärg och tillsätt lite vax!

DIY skal ljus


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*