Unika och intressanta byggnader i världen

Unika och intressanta byggnader i världen

Byggnaden verkar smälta i middagssolen och är en av de mest fotograferade byggnaderna i Polen.

Det krokiga huset (Sopot, Polen).  Byggnaden verkar smälta i middagssolen och är en av de mest fotograferade byggnaderna i Polen.

Snigelskalet byggdes 2008 med högkvalitativa, lätta och miljövänliga material. Huset passar bra med angränsande konstruktioner och skapar en illusion om att den gigantiska snigeln kryper längs gränden. Illusionen uppstår att den gigantiska snigeln kryper längs gränden.

Snigelskal (Sofia, Bulgarien).  Snigelskalet byggdes 2008 med högkvalitativa, lätta och miljövänliga material.  Huset passar bra med angränsande konstruktioner och skapar en illusion om att den gigantiska snigeln kryper längs gränden.  Illusionen uppstår att den gigantiska snigeln kryper längs gränden.

Detta är en regeringsbyggnad i Manchester, England. Det slutfördes 2007. Det nominerades till RIBA Stirling-priset 2007 och rankades som en av de ”bästa brittiska byggnaderna under 2000-talet” av Blueprint Magazine 2011.

Manchester Civil Justice Centre (Storbritannien).  Detta är en regeringsbyggnad i Manchester, England.  Slutfördes 2007. Det nominerades till RIBA Stirling Prize 2007 och erkändes av Blueprint Magazine 2011 som en av de bästa brittiska byggnaderna under 2000-talet.

POD: s futuristiska landmärke speglar Moder Naturens vattendroppar i en form som visar sofistikering och elegans.

The Pod (Kuala Lumpur, Malaysia).  POD: s futuristiska landmärke speglar Moder Naturens vattendroppar i en form som visar sofistikering och elegans.

15 mest ovanliga byggnader i världen |  Unika byggnader, ovanligt.
Världens mest ovanliga och unika byggnader |  Unika byggnader.
30+ unika och intressanta byggnader i världen - Hati
12 fantastiska byggnader i världen |  Unik arkitektur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*