Unika hotelldesigner i världen

Unika hotelldesigner i världen

Här är mer än 20 mest unika hotelldesigner i världen som erbjuder specialdesign, arkitektur, atmosfär, utsikt eller service. De är verkligen unika och anmärkningsvärda och har riktigt ovanliga mönster som kan räcka för att få dig att besöka dem.

Detta hotell ligger i naturreservatet Huilo Huilo och bryter ut dagligen med rent vatten som rinner genom hotellets fönster. I restaurangen kan du njuta av utsökt mat och njuta av en fantastisk utsikt över skogen från bekväma och romantiska rum.

Montana Magica Lodge.  Detta hotell ligger i naturreservatet Huilo Huilo och bryter ut dagligen med rent vatten som rinner genom hotellets fönster.  I restaurangen kan du njuta av utsökt mat och njuta av en fantastisk utsikt över skogen från bekväma och romantiska rum.

källa

Spegelkuben passar in i trädens reflektion och erbjuder ett utrymme av glas som är nästan osynligt för det mänskliga ögat.

Mirrorcube Tree House Hotel i Sverige.  Spegelkuben passar in i trädens reflektion och erbjuder ett utrymme av glas som är nästan osynligt för det mänskliga ögat.

källa

Detta hotell ligger i den mest exklusiva delen av Maldiverna, norra Malé-atollen, bara 20 minuter med båt från huvudstaden Malé och den internationella flygplatsen. Det erbjuder en rad bekvämligheter som en orörd strand, restauranger, butiker, ett dykcenter, spa, pooler och små privata öar där du kan koppla av eller njuta av en picknick i den milda havsbrisen.

20+ mest unika hotelldesigner i världen - Hati
20+ mest unika hotelldesigner i världen - Hati
20+ mest unika hotelldesigner i världen - Hati
20+ mest unika hotelldesigner i världen - Hati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*