Unika DIY julgranidéer

Julen kommer och har du bestämt dig för julgranen? Om du letar efter unika DIY-julgranidéer är du på rätt plats för att läsa rätt blogg som ger dig en inblick i de 10 bästa DIY-julgranidéerna. Du kan skapa ditt eget träd istället för det vanliga som finns i de flesta hem och dekorera det med söta små saker för att lysa upp denna jul.

Kolla in den här enkla och eleganta julgranen som består av strängar, pärlor och älvljus. Om du tittar på bilden får du en grov uppfattning om hur detta träd kan göras. Du kan använda färgade pärlor och älvljus för att få det att se färgglatt, glittrande och vackert ut.

Julgranpärlor och älvljus

Julgranpärlor och älvljus

Visste du att du kan använda dessa feta, feta böcker i din hylla för att göra en julgran? Använd de gamla böckerna för att skapa en vacker julgran och vifta med ljus för att göra den dekorativ och skimrande.

Godis är en av de mest populära godisarna i allas matlista. Med dessa stickgodisar kan du skapa ett sött träd som kommer att glädja barn och äldre.

Tjocka färgglada band kan vara användbara för att göra en julgran. Allt du behöver göra är att klippa dem i remsor, böja dem och fästa dem på den tjocka baskotten. Du kan använda enfärgade eller färgade band för att skapa ett fluffigt träd.

Choklad gör alltid vår uppmärksamhet oavsett hur gammal vi blir, och dessa choklad med torra frukter och nötter kan förvandlas till ett sött litet träd på ditt matbord.

hemlagad choklad julgran

hemlagad choklad julgran

Detta är en av de enklaste, enklaste och snabbaste idéerna för att bygga ett DIY-julgran, eftersom du helt enkelt behöver en stege och andra dekorativa saker som bollar, stjärnor, klockor och lampor för att det ska se bra ut.

Rulla helt enkelt upp papperet i kottar som du använde för popcorn i barndomen och fäst dessa kottar för att bilda en trädliknande struktur som gör att den ser unik ut.

Jordgubbar och chokladdopp är en fantastisk kombination, och det här är en så extatisk julgranskapande med söta mogna jordgubbar och chokladstjärna ovanför, choklad droppar över jordgubbarna.

Jordgubbejulgran

Jordgubbejulgran

Ta ut alla gamla vinflaskor och stapla dem i en trädformad struktur med glasplattor. Kanske kan du dekorera dem med lampor eller färgade band fästa vid flaskhalsen.

Vinflaska julgran

Vinflaska julgran

Vedar är snyggt ordnade på väggen i fallande ordning för att bilda ett rustikt trägran, som ytterligare dekoreras med stjärnor för att betona julkänslan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*