Unika bröllopstavlor och formuleringsidéer

Unika bröllopstavlor och formuleringsidéer

Har du någonsin funderat på att visa unika fraser och underteckna idéer på din bröllopsdag? Nu, istället för att planera något intressant och unikt för ditt bröllop på den vanliga skärmen, låt dina gäster beundra det. Dessutom är dessa idéer mycket budgetvänliga och du behöver inte spendera mycket eller ingenting. Kolla in idéerna nedan.

Pallplan

Sköld och häst:

Kolla in den här lyckliga bruden som håller ”sista chansen att springa” -tecknet runt hästens hals. ser det inte intressant och roligt ut? Ge en stor post på en häst och fäst den med detta tecken.

Säckvävrulle

Gadget Freaks Board:

Är du en gadget och appfreak som alltid använder appar för nästan allt med en modern smartphone? Designa en app-stil panel som låter dig visa informationen genom att ladda ner en app.

Blackboard tecken

Chevron flagg träd dekor:

Häng en träddekor med chevronflagga och bokstäver på den. Det här är väldigt enkelt att göra och du kan bara hänga det på träden. Du kan hänga flera sådana flaggor med olika positiva formuleringar var som helst.

Chevron flaggor

Gitarrfodral:

Visa din kärlek till musik genom att visa sittkartan på gitarrfodralet. Detta är vanligtvis en unik idé där du kan använda en annan sköldidé istället för att använda svarta brädor.

Gitarrfodral

Gammal dörr receptvisning idé:

Använd en gammal dörr för att visa recept och dagens meny eftersom du kan måla dörren som en tavla och luta dig mot en vägg eller ett träd för att visa dagens delikatesser.

gammal dörrreceptannons

Sittplan för gamla glasfönster:

Använd gamla dörrar och fönster i ditt hem för att skapa skärmar för din bröllopsdag. Dessa gamla fönster kan användas för att visa sittplanen i var och en av panelerna och den kommer att se väldigt unik och intressant ut.

gammal fönstersitsdisplay

Gammal rustik planka:

Gammal rustik planka kan användas för att visa brud- och brudgummens namn istället för överdådiga namnskyltar som ser rustika och naturliga ut.

rustik planka

Enkla dukbrädor:

Använd vanliga dukbrädor eller träskivor i vitt eller valfri färg för att visa formuleringarna längs gången.

Skyddsutrustning

Surfbords gästbok:

Ett sådant fall är precis hur unikt och kreativt den här surfbrädans gästbokidé är för ditt strandbröllop eller bröllopstema. Det kommer att se fantastiskt ut och din gamla surfbräda kan äntligen återanvändas.

Surfbrädans gästbok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*