Unika bröllopsfavörer

Unika bröllopsfavörer

Bröllop är alltid roligt och det som gör det väldigt roligt är när människor ger tillbaka en tjänst med ett leende. Vem älskar inte gåvor eller favoriter? Var och en av oss gör det! Och du kan komma med några intressanta idéer som dina gäster kan använda för att återvända hem och fortsätta firandet. Nedan följer några av de coolaste idéerna du kan implementera när du väljer en unik present till dina gäster.

Saftig

Champagneflaskar:

Miniflaskor är alltid söta och du kan binda vackra band på mini-champagneflaskor och skriva en fängslande anteckning på dem som säger: ”Drick och gör lycklig”, ”Drick och fest, för det är den bästa dagen i vårt liv” etc. Människor kan välja en och bära dessa mini-flaskor hem med tema.

Champagne flaskor

Kaffebönor:

Är inte kaffe en perfekt gåva? Bönornas doft fyller platsen med en vacker aura som gör att varje gäst tar en hem. Anpassa bönsäckarna av säckväv eller annat attraktivt material med en anteckning.

Kaffebönor

Solglasögon:

Är inte kärlek ljusare än någonting annat? Tja, om så är fallet, låt inte din gäst bli blind av din kärlek, så låt dem ta en skugga och bära dem på en varm, solig dag. Ge färgglada nyanser så att du kan välja en som passar din dräkt eller en i din favoritfärg.

färgglada glasögon

Du kan också placera en dekorerad med band på dina platser så att du inte behöver gå till monter.

Skuggor på sätena

Cupcakes glädje:

Muffins och fester går hand i hand och du kan erbjuda söta muffins till alla dina gäster som säger att de gjorde den söta dagen sötare med sin närvaro. Denna söta take away är en glädje inte bara för barn utan också för äldre.

Cupcake-tjänst

Handske i handen:

Är ditt bröllop på vintern? Tja, här är en trevlig idé för dig! Ge dina gäster handskar som de kan bära och ta med sig.

Handskglädje

Kärleksdryck:

Kärleksdrycket är tillbaka från Alice in Wonderland och serveras vid din bröllopsceremoni. Placera kärleksdrycker tillsammans med platsinställningen och du kan fylla var och en av flaskorna med ätlig sirap eller olivolja för att ge maten smak.

Kärleksdrycker

Parasoller och fans:

För alla som väljer ett utomhusbröllop eller strandbröllop kan du ge dina gäster paraplyer och pappersfack för att hjälpa sig själva.

Parasoller och fans

Popcorn bar:

Hur coolt är det att ge gästerna popcorn att tacka dem för att de passerat din stora dag.

Popcorn bar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*