Underbara Kitchen Island Designs

Underbara Kitchen Island Designs

Det finns många köksödesigner som passar stora och medelstora kök. Dessa ömodeller kan kombineras med hela köksmodellen så att den inte är på sin plats. De kan utformas i olika former med olika bänkskivmaterial, antingen samma som de andra bänkskivorna i köket eller en separat unik design för att få dem att se annorlunda ut och sticka ut från resten av köket.

Träö

Träö

Detta är en svart köksö med en träplatta som liknar hela köksmodellen. En rektangulär designbit som placeras mot det yttre hörnet och kan användas för att ha mat med en vacker utsiktsvy eller för att skära grönsaker etc.

svart köksö

svart köksö

Den böjda köksön med bifogat tvättställ samt spis och öppen spis ovan. Ön är designad i en kontrasterande körsbärsröd färg, som är fängslande mitt i den rena vita köksinredningen. Den röda ön, liksom resten av möblerna och hyllorna, är täckt med en vit bänkskiva.

ljusröd köksö

ljusröd köksö

En köksö av trä med grön marmor för andra bänkskivor och brun marmor för bänkskivan på centralön gör dem urskiljbara. Även om bänkskivorna är olika förblir öns inredning och färg densamma som i resten av platsen.

brun köksö

brun köksö

Detta är en spektakulär glaskökö i mitten med en hisnande blå färgkombination till den av det bruna trägolvet. Ön är utformad med en tjock bänkskiva av glas, medan resten av bänkskivorna är gjorda av rostfritt stål.

Detta är en annan fantastisk glaskökö med ett platt utrymme i mitten för att placera frukt, skivade grönsaker etc. Glaset får det att se fantastiskt ut och du kan aldrig ta ögonen från det när du letar efter det för första gången .

Glass_island_kitchen

Glass_island_kitchen

Detta är en blank vit köksdel med en rektangulär, vit köksö i mitten med lådor och hyllor för att placera böcker. Matbordet ligger i närheten och passar bra med köksdesignen. Det ser väldigt rent ut och fantastiskt

blank vit köksö

blank vit köksö

Vita möbler och bänkskivor matchar en mörkbrun köksö som är så unik och annorlunda jämfört med de andra. Den är ansluten till en soffa med ett litet runt bord och stolar i närheten så att du kan njuta av din måltid medan den serveras varm och fräsch.

unika kököidéer,

unika kököidéer,

vacker köksö

vacker köksö

blå köksö i urban stil

blå DIY köksö

Köksö i lantlig stil

Köksö i lantlig stil

DIY köksö gjord av gamla målade lådor eller byråDIY köksö

Köksö i rostfritt stål och träelegant inox liten köksö

DIY köksö från gamla möblerhandgjord köksö

Lantlig köksö

rustik köksö

trä kök ö

trä kök ö

County kök trä ö

Köksö

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*