Under köksskåpbelysning

Under köksskåpbelysning

Belysning under köksskåp är en oumbärlig funktion i ditt kök, förutom att det ger jämnt fördelat ljus i dina bänkskivor kan belysning under köksskåp förändra atmosfären i ditt kök, särskilt på natten. Vackra bänkskivor kan skapas under skåpbelysning, som du bara kan se om du installerar en av dessa ovanliga köksskåpsljus:

LED-lampor har alltid varit användbara när det gäller snygga köksbelysning. Denna blå LED under skåpbelysningen är väldigt lätt att se på och ger köket glans på natten. För att ge LED-ljuset mer effekt, installera speglar på sidan av köket för en trevligare reflektion.

Blå under skåpbelysning

En annan belysning under köksskåpet är detta vita LED-ljus under skåpet, vilket ger dig en strålande känsla i ditt köksgolv. Förutom att installera armaturer nära golvet kan du också placera armaturerna under skåpet ovanför bänkskivorna för att uppnå ytterligare glans.

Elegant belysning under skåpet

Detta vita lysrör är mycket elegant för vita bänkskivor. Installera ljusramar under köksskåpet för att uppnå en LED-ljuseffekt.

Lysrör under köksskåpsljus

Om du vill ha färgat ljus, men inte vågar installera färgade glödlampor, kan du måla dina köksväggar under skåpen med neonfärger skapa en neonljuseffekt som denna.

Fräsch under köksskåpsljus

Denna belysning under köksskåpet är en röd LED-lampa. För att uppnå denna effekt i ditt kök bör du använda mörka skåp och bänkskivor för att få bättre färgkontrast.

LED-lampor

För hus med vita färger kan färgad belysning under köksskåpet blåsa liv i ditt hem. I det här fallet används gula glödlampor för att skapa en spotlight-effekt under köksskåpet.

Gul under köksbelysning

Om du lägger mer vikt vid monokromatiska färger kan du också använda vita lampor under köksskåp. För extra effekt kan du använda skåp med glasfönster så att ljuset kan se igenom dem och skapa en mer dramatisk känsla i ditt kök.

Under skåpbelysning idé

Mini-strålkastare kan också vara ett bra val under köksskåpen. I detta fall kan strålkastare på en träbänkskiva ge starkare färger på träytan.

Strålkastare under skåpbelysning

Ljusremsor och LED-lampor är mycket populära när det gäller köksbelysning. Denna bild visar ett obefläckat vitt kök som förvandlas till en rolig och avkopplande köksatmosfär på natten.

LED-skåpbelysning

Ibland placeras belysningen endast av estetiska skäl under ett köksskåp. Denna LED-belysning kanske inte ger tillräcklig belysning för arbete i köket, men det kan skapa ett snyggt utseende i ditt kök på natten.

LED-remsor under skåpbelysning

Om du bygger ditt kök eller bara vill förnya utseendet är att installera unik belysning under köksskåpet ett bra sätt att lägga till stil i ditt kök på natten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*