Under havsdekorationer för din lilla sjöjungfru sovrum

Under havsdekorationer för din lilla sjöjungfru sovrum

Den lilla sjöjungfrun är utan tvekan en av Disneys mest populära animationer, särskilt nu när den har förvandlats till en live actionfilm.

Ariel och hennes vänner är så charmiga för barn. Sjöjungfrur har inte alla magiska normala prinsessor. De har glittrande historier, förmågan att röra sig fritt på jorden och vattnet, och de kan få vänner bland marina djur och människor.

Inte konstigt att små flickor drömmer om att vara sjöjungfrur, eller hur? Men även om de aldrig kunde ha en blank, formförändrande svans, kan de definitivt få ett trevligt och knäppt ”Under the Sea” sovrum tack vare sina entusiastiska föräldrar.

Vad behöver du för att uppnå detta ämne? Du får reda på det med den här artikeln. Läs vidare för att njuta av dessa dekorationer under havet till din lilla sjöjungfru sovrum.

DIY kammussla accent vägg för sjöjungfru sovrum.

En blågrön kammussla-accentvägg är ett måste i varje liten sjöjungfru, eftersom den efterliknar både vågorna och skalorna i en sjöjungfans svans, beroende på vad du föredrar. Du kan uppnå effekten med kakel eller med en målad lutning som skapades antingen för hand eller med en stencil. handla om ve artit

Mermaid svans väggmålning konst.

Detta är mycket mer en bokstavlig framställning av en accentvägg med sjöjungfrur. Detta målades antingen frihand eller med en stencil i lila toner över en rosa vägg. En enorm sjöjungfruklistermärke eller kartongskärning skulle dock vara mycket lättare att installera och ta bort när sjöjungfrufasen är över. via pinterest

Little Mermaid Bedroom Decor Awesome 20 Under the Sea Decorations.
20+ under havet dekorationer för din lilla sjöjungfru sovrum.
Dekorera temasovrum - Maries Manor: idéer till sovrummet under vattnet.
24 färsk sjöjungfruinredning för barnrum 2020 |  Strandtema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*