Trapplöpare designidéer

Trapplöpare designidéer

Om du vill ha ett sätt att täcka upp dina hala trappor utan att förlora stilen eller innehållet i just den inredningen, varför inte försöka använda trapplöpare? Trapplöpare är i grunden mattor som du kan rulla på trappan för att förhindra att de faller eftersom du tappar grepp i fötterna.

Lyckligtvis hjälper den här artikeln dig att hitta den snyggaste trapplöparen genom att ge dig några av de bästa möjliga alternativen du kan ha för ditt personliga bruk i framtiden. Det som är bra är att du kan göra det själv! Så du behöver inte oroa dig för att spendera för mycket pengar för att få följande utseende.

Detta är en svartvitt matttrapplöpare som du definitivt kan se fram emot när du går nerför trappan. Färgen på just den här mattan matchar definitivt alla system du har för hemmet.

1 DIY-kreativ-och-rolig-trapplöpare-för-varje-hus-500x752

Källa: littlegreennotebook

Om du vill ha en mångsidig design, välj detta speciella mönster för din trapplöpare. Det kommer definitivt att ge dig det bästa när det gäller estetik.

2 DIY-kreativa-och-roliga-trapplöpare-för-varje-hus1-500x340

Källa: onekingslane

Här är en traditionell stil för dina trappor. Om du vill ha ett klassiskt utseende, använd det här.

3 DIY-kreativa-och-roliga-trapplöpare-för-varje-hus2

Källa: whatamigoingtobewhenigrowup

Detta påminner mig om en skandinavisk dekorationsstil som definitivt passar en minimalistisk hemdesign.

4 DIY-kreativa-och-roliga-trapplöpare-för-varje-hus3-500x687

Källa: försäkringshusdesign

Om du vill ha en mer kantig look, välj denna speciella design. Det är en blandning av jord och mörka färger som du säkert kommer att njuta av.

5 DIY-kreativa-och-roliga-trapplöpare-för-varje-hus4-500x749

Källa: Realhomelove

I detta speciella fall är den jordfärgade mattan definitivt bra för hemmet eftersom den inte lätt fläckas. Även om barnen leker på trappan har du fortfarande en välskött trapplöpare.

6 DIY-kreativa-och-roliga-trapplöpare-för-varje-hus5-500x889

Källa: Mamma dansar

Här är en annan jordfärgad matta med vita accenter och kanter som definitivt kan göra att dina trappor sticker ut från de andra.

7 DIY-kreativa och roliga trapplöpare-för-varje-hus6-500x551

Källa: Livingquartersonadime

Detta påminner mig om en matta som kan ses i ett av dessa kungliga palats i Östasien. Det är definitivt ett uttalande och ett användbart skydd för din familj.

8 DIY-kreativa-och-roliga-trapplöpare-för-varje-hus 7-500x778

Källa: goldenboysandme

Denna trapplöpare med chevronmönster är definitivt något som sticker ut från de andra möblerna i huset. Var inte rädd för att leka med färger när det gäller din trapplöpare. Det kommer definitivt att ge dig något unikt att använda runt huset.

9 DIY-kreativa-och-roliga-trapplöpare-för-varje-hus8-500x315

Källa: Vad gör hon?

Denna speciella design påminner mig om en chokladbrun gata som leder till Candy Palace. Den har en knäppa kvalitet som kan ta fram ditt hems elegans ännu mer.

10 DIY-kreativa och roliga trapplöpare-för-varje-hus9

Källa: Loftandcottage

Det här är bara några av de mest inspirerande bilderna du kan få om du någonsin väljer trapplöpare på marknaden. Kom ihåg att vara kreativ när det gäller att designa dina egna och du kommer definitivt att besöka platser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*