Trapphuset

Trapphuset

Om du vill uppnå något annat när det gäller utseende och design för ditt hem är det extremt viktigt att du läser den här artikeln direkt. Vi kommer att försöka ge dig några tips om hur du kan ge ditt hus en unik design med hjälp av några av de vanligaste delarna av huset som inspiration.

I den här artikeln kommer vi att prata om ett hus som kännetecknas av projektets arkitektur och övergripande design. Nedan är en husdesign i japansk stil inspirerad av trappornas arkitektoniska integritet.

På den här första bilden kan du se hur ovanlig husets yttre fasad är. Du kommer aldrig tro att detta faktiskt är en befintlig fastighet om du tittar på den på avstånd. Du kan definitivt använda detta som en del av den yttre designen om du verkligen vill ha något unikt och extraordinärt.

Trapphus av Y + M-Design-1

I detta speciella projekt användes utrymmena mellan trapporna för att skapa naturliga ljuskällor för huset. Det är definitivt något annat som du kan prova för ditt eget hem i framtiden.

Trapphus av Y + M-Design-2

Det är också energieffektivt eftersom det ger naturen möjlighet att tillgodose familjens behov därefter. Detta hus byggdes vid havet, vilket gör att naturlig luft och ljus kan komma in i huset mycket mer fritt än i de flesta moderna radhus.

Trapphus av Y + M-Design-3

Trapphus av Y + M-Design-5

Husets interiör erbjuder mycket mer utrymme för familjen. Det är definitivt något du kan använda om du vill ha fler familjemedlemmar i huset.

Trapphus av Y + M-Design-4

Trapphus av Y + M-Design-6

Den diagonala tak- och takkonstruktionen erbjuder också mer utrymme för andra våningen i byggnaden. Det är definitivt något du kan göra för ditt eget hem i framtiden. Det erbjuder stor komfort för din familj och roligt för barnen.

Trapphus av Y + M-Design-9

Det speciella med denna speciella design är att du kan installera en dörr i taket och därmed lämna huset. Naturligtvis kan du också välja den konventionella dörrdesignen. Men om du vill ha något annat kan takdörren definitivt ge dig vad du vill och mer.

Trapphus av Y + M-Design-7

Det här är bara några av de många sätt på vilka just denna husarkitektur och design kan bli det mest framträdande i ditt hem inom en snar framtid. Du borde aldrig vara rädd för att experimentera. Om du kan göra detta har du möjlighet att enkelt upptäcka nya idéer när det gäller design och hemförbättring.

Trapphus av Y + M-Design-8

Källa: ymdo


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*