Trädstubbsvaser Idéer

Trädstubbsvaser Idéer

Om du vill ha något annorlunda när det gäller att dekorera ditt hem, varför inte försöka använda stubbvaser till dina många växter och blommor? Den här artikeln hjälper dig att sammanställa några idéer om hur du korrekt utformar och använder dem i ditt hem utan att påverka den övergripande designplanen för din fastighet.

Först och främst kan du göra det så enkelt du vill. Använd stubben som en behållare för en annan mindre växt och lägg den i trädgården. Du kommer inte att gå fel med denna form av återvinning.

Trädstubben vaser-1

Du kan också prova vaser med olika former och storlekar. På den här speciella bilden kan du se den runda vasen gjord av trädstubbar. Är det inte ganska fantastiskt? Jag kommer definitivt att prova det själv.
Trädstubben vaser-2

Denna speciella vas visar invecklade mönster som är lämpliga för kungar. På grund av detta kommer det definitivt att passa i ett av dina mer överdådiga rum i framtiden. Tycker du inte?

Trädstubben vaser-3

Nästa är den perfekta kombinationen av vetenskap och natur. Du kan använda en trädstubbe som bas för en av dina glasbehållare. I sin tur kan en eller flera av dina växter och plantor lagras i glasbehållarna. Var försiktig med växterna så kommer du ha det bra.

Trädstubben vaser-4: e

Du kan också måla om några trädstubbar och göra små behållare för att dina växter ska placeras utanför ditt hem. Enkelt men vackert att titta på. Om jag var du skulle jag definitivt försöka göra det snart.

Trädstubben vaser-5: e

På avstånd ser den här bilden ut som ett litet träd. Det är dock definitivt en vas fylld med gula blommor. Vilken vacker syn. Bilden av enkel skönhet säker.

trädstubbe-vaser-6

Denna speciella vas känns rustik. Det kommer definitivt att passa i ett litet stuga vardagsrum i landet. Om jag var designern skulle jag definitivt använda den här speciella stumpvasen för den mycket enklare designen.

Trädstubben vaser-7

Denna stubbe passar som mitten av matbordet. Allt du behöver göra är att fylla det med vackra blommor när du ser dem på bilden och du är klar.

Trädstubben vaser-8

Det här är bara några av de viktigaste designen som du definitivt kan använda för dina renoveringsprojekt i framtiden. Kom ihåg att lite kreativitet definitivt kommer att göra skillnad. Så du måste bara ha tålamod och bli inspirerad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*