Traditionella badrumsinredningsidéer

Traditionella badrumsinredningsidéer

Den traditionella badrumsdekoren inkluderar blommönster, högkvalitativa material och rika färger som erbjuder en fräsch men ändå lyxig stil med traditionell charm. Designen har ett formellt utseende som beror främst på naturliga färger och material. Från eleganta kranar till rika brokadgardiner är hemligheten med traditionella dekorationer att accentuera badrummet utan att få det att se trångt ut.

Trähyllor installerade för att organisera toalettartiklar

Traditionella badrumsinredningsidéer 1

Gråmålat badrum med traditionellt glass duschrum

Traditionella badrumsinredningsidéer 2

Vintage stil badrum

Traditionella idéer för badrumsinredning 3

Kombinera traditionella dekorationer och dyra material för att skapa ett formellt badrum. Golv, skåp och paneler i mahogny utgör en rik och flytande grund för designen. Krämfärgade marmorplattor eller väggar av gyllene venetianska plåster ger det dekorativa badrummet konsistens och djup. De gyllene kranarna har ett marmorinlagt handtag med fräscha och varma toner för att ansluta rummet.

Eccletic traditionellt badrum

Traditionella badrumsinredningsidéer 4

Med utsikt över Stadtbad

Traditionella badrumsinredningsidéer 5

För att ge en känsla av lyx kan du lägga till gyllene handdukställ och ett färgstänk på väggarna. Hamrade guldtillbehör som tvålrätter är också ett bra tillskott. För att komplettera din gyllene dekor i ditt badrum kan du använda en hamrad guldkrona i formell stil. En guldfärgad vas med en bukett lavendel balanserar handdukarna och skapar en sensuell doft.

Unikt designat badrum

Traditionella badrumsdekorationer 6

Gammal stil badrum

Traditionella badrumsdekorationsidéer 13

En avkopplande badrumsdesign

Traditionella badrumsinredningsidéer 14

En viktoriansk tid inspirerade traditionell badrumsdekor med gammaldags och kungliga accenter. Blommönstrade kakelgolv och kräm- eller vita väggar utgör en klassisk bakgrund för badrummet. Guldfärgade knappar och kranar ger stilen värme. För att ge djupet till designen kan du lägga till en guldhanddukshållare med gardinstänger i guld och krämfärgade handdukar med röda brokadridåer.

Den traditionella badrumsdesignen

Traditionella badrumsdekorationer 15

Unik formad spegel som förbättrar badrummet

Traditionella badrumsinredningsidéer 17

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*