Trädgårdsskydd dekorationsidéer

Trädgårdsskydd dekorationsidéer

Somrar och glödande värme kan hanteras på olika roliga sätt, och trädgårdstält är ett av sätten att hålla dig och din familj underhållen. Dessa utomhus tält gör dag och natt till en rolig upplevelse eftersom du kan spendera tid i tältets skugga. Det vackra tyget och valet av färger för tältet liksom andra dekorativa saker gör att det ser ut som en utomhusdekor.

Ljus upp trätältet:

Designa ett permanent tält på bakgården i ditt hus mitt i trädgården, tillsammans med älvljus och små lyktstolpar, så att vägen ser väldigt fin ut i mörkret. Detta gör att det ser väldigt romantiskt ut även på natten, eftersom du kan njuta av din tid med din älskade.

Camping bakgårdstält:

Använd campingtält på bakgården för att njuta av tiden i skuggan, eftersom dessa tält är tillfälliga och enkelt kan ställas in när som helst. Du kan använda dessa tält eftersom de är bärbara och enkla att installera.

Ringtält:

Installera enkla tält med rundstång och gardinringar eftersom du kan hänga tunna gardiner på ringen som kan fästas på grenen. De tunna gardinerna kan väljas i enkla solida färger eller till och med ljusa blommiga tryck gör att den ser vacker ut på sommaren.

Fyrpoligt skydd:

Fäst fyra stolpar på golvet och sedan kan du helt enkelt täcka överdelen med ett tyg för att bilda ett enkelt tält. I det här skyddet kan du enkelt läsa böcker eller lyssna på din favoritmusik i skuggan av din trädgård.

Grönt tält:

Vad sägs om något så unikt och fräscht? Istället för att använda tyg kan du bara använda klättrare för att skapa ett tält! Fäst klättringsstolparna i form av ett tält för att bilda ett grönt skydd för sommaren.

Hängande kokongtält:

Denna typ av kokongtält kommer att se fascinerande och unikt ut när du hänger på träden, och det kommer också att vara så kul att njuta av dina vänner eftersom var och en av er kan ockupera kokongerna.

Nättak:

Detta är ett nättak som kan hängas på trädet ovanför hängmattan, eller en dagbädd som kan placeras i din trädgård.

Hustält av trä:

Bygg ett litet litet trähus vars ingång kan täckas med tunna gardiner så att det ser snyggt och vackert ut i din trädgård.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*