Toppidéer för köksskafferi

Toppidéer för köksskafferi

Ja, mina damer och herrar. Det finns en DIY för allt, inklusive ditt snäva lilla köksskafferi som du aldrig har tänkt på att dekorera, och vi har sammanställt de 15 bästa idéerna för ditt köksskafferi som kommer att förvandla alla tråkiga köksskåp till kökshimlen.

Kök skafferi

Arrangör. Allvarligt, dessa saker sparar liv och utrymme! Håll allt snyggt så att din mat och köksutrustning är framför och i mitten.

inbyggda hyllor för skafferiet

Gud välsigna de inbyggda hyllorna.

Skafferi

En vacker skaffedörr med ett fönster ser bra ut, stängd eller inte!

kök

Ibland behöver du bara en bra container! Eller två eller fyra … tolv? Underbara behållare (som passar för båtliv) är en absolut affärsbrytare och ser till att ditt skafferi förblir organiserat medan det ser bra ut, friskt och snyggt.

kök

Utdragbara lådor är utmärkta för att maximera utrymmet. Lätt att använda, tillgänglig både framifrån och bakifrån. Det här är ett skafferi.

etikett

Att märka dina skafferier är super sött och mycket effektivt. Det kommer att hindra dig från att spendera mer tid där än du borde, oavsett hur vackert ditt skafferi är.

Skafferi DIY

Fickdörrar som glider, expanderar och försvinner? Jag vill ha tio.

Trådhyllor

Ett populärt element i varje kök är trådhyllor, vanligtvis i kylskåp, som också finns i ditt skafferi. Effektivt, rent och enkelt. Det organiserar ditt skafferi och dess snygga design passar nästan vad som helst. Den är också justerbar!

bakgrund

Det finns bara några strider som bakgrundsbilder inte kan vinna. Uppfriskning av ditt köksskafferi är inte en av dem.

rena

Först och främst måste ett skafferi vara funktionellt. Steal gör just det och mycket mer. Tillsammans med stöldskyddshyllan är dessa behållare det perfekta rena skafferiet du vill ha.

Mat

Ett dolt skafferi? Faux dörrar eller inte, detta koncept är ganska söt! Det ser desto mer mysigt ut, eller hur?

lätt

Tre ord: tavlan matetiketter. Smart, raderbart och ditt estetiska spel är på plats!

Stil tips för skafferi

När svikade små sötnosar dig någonsin? Svar: De har inte det och jag tvivlar på att de kommer snart. Förvara dem för ömtåliga flaskor och liknande. Dessa cubbies är också perfekta för att stapla upp saker och hålla dem där.

svarta tavlan

Plattan är en populär hacking och köksfavorit. Funktion möter stil! Förvara den här praktiska svarta tavlan för anteckningar som din familj kanske vill lämna eller ta reda på vad du vill äta middag.

Bra

Och om din skafferstyling misslyckas kan du bara sortera maten efter färg! Vi hoppas att du gillade den här listan med tips och tricks eftersom vi gjorde det. Vi kan inte vänta på att du ska röra dig med ditt skafferi. Lycka till och ha kul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*