Tips för tvättväggdekor

Tvättstugan är en av platserna som utomstående inte besöker ofta om de inte måste tvätta sina kläder. Detta betyder inte att tvättstugan kan vara orörd eller enkel. Det finns flera sätt att dekorera tvättväggen så att den ser bra ut, användbar och ibland humoristisk. Nedan följer några sätt att dekorera tvättrummet på.

Detta är en väldigt enkel linneväggdekor med en panel fäst, eftersom det är mycket bra att skriva ner vissa minnen, t.ex. B. vad man ska tvätta och när man ska göra det, eller viss information om hur man tar bort fläckar eller om tyget bör tvättas separat.

En av de vanligaste sakerna relaterade till tvätt och kläder är att ett par strumpor ofta saknas. Detta är en mycket viktig och användbar tvättdekor, där du kan hänga upp de saknade strumporna med en klädnypa och sedan ta bort dem när paret hittas. Roliga fraser som att hitta själsfränder som väntar rent och ensam på ett par, singel och ser är några av de sätt du kan lägga till dun i ditt tvättrum.

Detta är en ganska rymlig tvättstuga, där du inte bara kan använda väggarna för att hänga strumpor utan också hänga klädhängare med en stolpe till vilken vissa tyger kan hängas. Även vackra ramar, bokstavshängningar och meningar med vinylklistermärken, som väggen är dekorerad med, gör att de ser attraktiva ut.

Tvätt vägg inredning väsentliga

Tvätt vägg inredning väsentliga

Detta är en helt annan väggdekoration, där tvättrummet är utsmyckat med säkerhetsnålar och en platta med formuleringar om tvättämnet hängs upp. Detta passar mycket bra för väggdekoration.

Träblock med bokstäver som är tillräckligt stora för att täcka ett stort utrymme i din vägg ger ditt tvättområde ett helt annat utseende. Du kan spraya dessa bokstäver i valfri färg och i enlighet med färgschemat i hela rummet, så att de inte ser ut på plats med resten av interiören.

Om det inte finns mycket utrymme i ditt tvättrum kan du använda väggarna för att ordna det väsentliga. Det rekommenderas alltid att dekorera väggarna med dekorativa föremål; Du kan också stapla dina tvättbehov i hyllorna. En snyggt ordnad hylla med välplanerade och ordnade saker gör att rummet ser väldigt snyggt ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*