Tips för snygga fönsteröverdrag

Tips för snygga fönsteröverdrag

Visa lite kärlek till dessa fönster! Oavsett om det gäller sekretess eller bara för att titta på något vackert, skulle det vara synd om dina fönster var tomma. Ett snyggt fönster och locket gör allt bättre. Lyckligtvis har vi tio tips för hur du får fönster som ser ut som de är från en hemdesignkatalog. Luta dig tillbaka, koppla av och njut av artikeln som skapats just för dig:

Anpassade färger

Anpassade sovrumsluckor

Försök att njuta av det läckra ordet Beställnings. Dessa är rätt män och kvinnor, anpassade färger! Perfekt för dem vars smak varierar från exakt till grov. Dina fönsterluckor kan nu levereras i en eller två favoritfärger och smälter sömlöst in i stilen och inredningen i ditt rum! Hur bra är det? Inspiration från karenwhiteid

Sovrum-med-en-trä-ladugård-glider-för-fönster

Vi kan inte klä hur vackert och mångsidigt trä är! Titta bara på den här eleganta persiennen som påminner om ladugårdsdörrar. Rustik och elegant, lägg till rullar för en fin touch. Den mångsidiga inredningen är perfekt för varje boho-brud och avslappnad kille där ute! Bild med tillstånd av Acehotel

Vi kan bara inte få nog av dessa rustika träbutiker och det kan du inte heller! Perfekt för väggdekoration också, eller hur? Den är lika snygg som den är funktionell och fungerar underbart med neutrala och särskilt vita färger!

Barn fönsterluckan design

davidandersonarkitekt vet hur viktigt det är med elegant fönsterbehandling. Inte bara är detta viktigt, men att lägga till en elegant fönstertäckning är också det perfekta sättet att krydda ditt rum! Detta vackra vita omslag är smakfullt och ser vackert ut mot rummet och dess färgspel. Vi älskar kontrasten!

Plantage fönsterluckor

Inre fönster för svart trä

Plantage rulljalusier är perfekta för hem med högt i tak och finns i olika lamellstorlekar, färger och mönster. För stora hus med mycket takutrymme är detta det perfekta sättet att få in naturligt ljus i ditt hem medan du fortfarande ser elegant ut. Vi slet ut en sida direkt lisawolfdesignBok.

Interiör träluckor

Dessa smarta plantageluckor är otroligt mångsidiga och kan anpassas individuellt till allt. Så oroa dig inte för ett stilförhållande med dessa killar. Med ditt val i önskad stil kommer du att sätta ihop en fantastisk interiör på nolltid, precis som cuppettarchitects gjorde.

Handsnidade skärmar

Handsnidade skärmar för fönster

Panelskärmarna vi fick ur Habitatstudio är enastående! De invecklade detaljerna ser läckra och eleganta ut och vi kan bara inte få nog. Den finns i olika mönster och mönster och det perfekta mittstycket! Ditt vardagsrum och sovrum kommer att tacka dig.

Honungskakafärger

Honungskakafärger

Skönheten i bikakefärger, förutom deras extremt söta namn, är att de, förutom deras enkla och ikoniska utseende, är väldigt praktiska. Du kan använda den för att kontrollera mängden ljus du vill ha, vilket är bra. Vi har det här vackra utseendet från lisascheffdesigns och hans tips

Panelspår

Panelen spårar fönsterskydd

Vackra, funktionella och du kan kombinera dem med tyget som rummet är gjord av. Det perfekta ljuset, elegant och luftigt. Vi vet Davidjosephphotography har mer än bara professionell fotograferingsförmåga eftersom det här rummet ser fantastiskt ut.

Handvävda fönstertäckningar

Handvävda fönstertäckningar

Jaja, JA! Allt om denna bakgrund skriker efter paradiset. Mysigt, privat och varmt. Vad vill du ha mer över vmldesignandlighting

Utfällningskort

Världskarta fönster skugga

Det kanske sötaste tipset i hela listan är den här smarta representationen av kartan, som vi förmodligen alla har kommit ihåg sedan examen. Ett kort för fönstertäckning, vem skulle ha trott det? över välvd

Behandling av kontaktpappersfönster

Kontaktpapper för fönster

Två ord: kontaktpapper. Ha bara dessa barn redo så får du flugmönster på nolltid. Skriv bara ut önskad mall på kartong, rita den på kontaktpapperet och klipp ut formerna. Gjort.

        Kontaktpapper fönster design

Du har bakningskärlek att tacka.

DIY Faux romersk skugga

DIY Faux romerska nyanser

Brooklyn kalksten har det perfekta DIY för dig! Allt du behöver för att ta bort den här konstgjorda romerska nyansen är tyg, tyglim, en trälist, överföringspapper, strykjärn, en skrivare, en häftstift och några naglar och några häftstift.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*