Tips för skrivbordsöverföring

Har du ett gammalt, slitet skrivbord som du vill göra om till något nytt? Du har utan tvekan kommit till rätt artikel. Vi kommer att försöka inspirera dig när du renoverar ditt skrivbord så att det ser annorlunda ut.

Det finns många sätt att återskapa dina gamla tabeller. Du kan skapa stenciler, måla över den tidigare designen eller dekorera den efter eget tycke. Oavsett vad du väljer hoppas vi att vi kan ge dig några idéer om vad du kan göra med ditt skrivbord för att få det att se helt nytt ut igen.

1. Det första är ett mintgrönt skrivbord som definitivt kommer att inspirera dig att arbeta hårt medan du trivs. Det kommer definitivt att ge dig något att se fram emot varje dag.

1

Källa: Craft thabit

2. Här är en reviderad studietabell med ett kontrollerat mönster. Formellt och snyggt samtidigt, eller hur?

2: a

Källa: ganska pittoreska

3. Nedan finns ett skrivbord med den vattentäta tapeten som lock. Konstnärlig och ändå funktionell. I slutändan borde detta vara ditt slutmål.

3: e

Källa: Akamatra

4. Om du vill ha något annat, varför inte försöka gå tillbaka till grunderna? Ett enkelt vitt skrivbord som detta kan vara lika effektivt och användbart. ”

4: e

Källa: fantastisk

5. Om du målar ditt favoritskrivbord med den färg du föredrar som den nedan, kommer dagen säkert att bli ljusare.

5

Källa:daswinsomegirl

6. Här är en rödvedinspirerad design för ditt skrivbord. Du kommer definitivt att njuta av det här utseendet om du älskar rött.

6

Källa: Thistlewood gårdar

7. En enkel men funktionell översyn av arbetsplatsen. Ju färre distraktioner desto bättre. Med detta test kan du koncentrera dig på ditt arbete så mycket som behövs.

7

Källa: morefruitplease

8. Den klassiska svartvita färgen kan också användas till ditt skrivbord. Varför försöker du inte På det här sättet är du säker på att få en touch av elegans och professionalism i både ditt hem- och arbetskontor.

8 "bredd =" 500 "höjd =" 375 "srcset =" https://www.designidas.com/wp-content/uploads/2021/03/1614604464_725_Tips-for-skrivbordsoverforing.jpg 500w, http://decozilla.com/wp-content/ Uploads / 2014/08 / 83-300x225.jpg 300w "storlekar =" (maximal bredd: 500px) 100vw, 500px "> </span> </span> </p>
<p style =Källa: LiveLoveDIY

9. Slutligen kan du måla skrivbordslådan om du vill. På samma sätt som bilden nedan kan du använda ljusa färger och teckningar som du och din familj säkert kan njuta av.

9

Källa: helt oavslutad

Detta är bara några av de mest effektiva designtipsen du kan använda för dina egna bord hemma. Det som är bra med dessa projekt är att du definitivt kan göra dem själv. På grund av detta kan du spara mycket pengar om du använder kasserat material för ombyggnad av hemmet. Försök. Du har inget att förlora och allt att vinna på erfarenhet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*