Tips för att utforma ditt sovrum

Tips för att utforma ditt sovrum

Det är allas favoritrum. Det stämmer killar, vi pratar om sovrum. Oavsett om du lägger dessa räkningar på bordet eller inte för att dekorera ditt heliga utrymme, behöver du verkligen inte, för vi har täckt dig. Från tips och tricks till stilar du kommer att älska, vi har den bästa sammanfattningen för att hjälpa dig att drömma ditt sovrum. Läs artikeln för att ta reda på hur!

Gör en rörbädd

Industriell stil för ditt sovrum

Rör är det perfekta materialet för dem som älskar den industriella stilen och känslan. Dra ihop några av dem och skapa ett sovrum som skriker den coolaste DIY någonsin.

En sänggavel gjord av bergat trä

Naturligtvis

Det bästa med detta tips är att det är grönt, lätt att hitta och utan krångel! Den slitna trägavelns naturliga, rustika skönhet är perfekt för att ge värme och stil.

En pallbädd

DIY sovrum

Hur söt är den här sängen?! Träpallar finns överallt, är lätta att hitta och ser helt bedårande ut. För en elegant, låg säng är det dessa killar som ska slå.

Återanvänd betongblock

Block för dekor

En annan tolkning av hela industristilen, i kombination med ren uppfinningsrikedom och praktisk. Detta färdiga sängbord är enkelt, stimulerande och det kan inte vara lättare. Du kan nu hänga på byggarbetsplatser.

Visa bilder på väggen

Vägg

Det kunde inte vara mer personligt. Bilder är den perfekta väggkonsten. Få dem att visas i intressanta former för en konstigare ton.

Dekorera med tejp

DIY kul

Denna roliga DIY är färgstark, rolig och får de kreativa juicerna att flyta. Plocka upp tejp i livfulla färger och börja göra ädelstenar på din vägg, dörr och var som helst. Ingen skulle ha något emot det! Det är så vackert och enkelt.

Lådor

Vi har omfördelat betongblock. Så varför stanna där? Med dessa knäppa lådor blir ditt sovrum hundra gånger roligare. Stöd en spegel över den eller dekorera den med bollar, böcker och blommor. Du kan komma igång!

Fairy lights

värma

Sade någon sagoljus? Detta varma, vackra tillägg till ditt sovrum är precis rätt. Det är den perfekta sikten för alla som kommer hem från en lång, hård dag. Låt dem strö över en avlyssningshylla eller din sänggavel och njut.

Förvandla din lås till en huvudgavel

roliga idéer

Det ser ut som något du skulle se i en Wes Anderson-film, och det är så lätt att ta tag i dig själv, ta några fönsterluckor, måla dem i en fantastisk färg och sätt dem över ditt sänglim.

Gör en hängande hylla

Drivved

Ett hängande drivved har aldrig sett så bra ut. För denna träiga, magiska bokhylla, häng en bit vackert klippt drivved på ett högpresterande rep eller sladd. En fantastisk bok och en delikat vas för en fantastisk boom.

Fairylight-skärm

Fairy lights display

Precis som med fairy-lamporna är det lika vackert och magiskt om fairy-lampor dekorerar ditt rum som den saga du alltid drömt om. Du kan till och med hänga dina favoritbilder bredvid den för en mer eterisk känsla. Njut av det och ha kul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*