The Ultimate Furniture Makeover

Om du letar efter olika Ikea-produkter men inte har budget för det är det här rätt artikel att läsa. Nedan följer några idéer om hur du förhärligar dina egna möbler och gör dem till en av de mest användbara serierna av återvunna möbler du kan ha i ditt hem. Förhoppningsvis kommer dessa idéer att hjälpa dig att skapa din egen stil när det gäller inredning och funktion i framtiden.

Det första du kan göra är att få dina lykthängare att se helt nya ut. Med en ny färgfärg kan det definitivt vara en av de vackraste dekorativa bitarna som du kan ha både inom och utanför ditt hem.

diy-ikea-hacks-1

Källa: Ikea hackare

Här är en annan idé för dig. Du kan måla dina pallar om i ljusa färger som guld eller silver och förvandla dem till de mest glamorösa möbler du någonsin kan hitta i ditt hem. Titta på den här bilden. Är det inte så trevligt?

diy-ikea-hacks-2

Källa: Brenda Bird Designs

Ett enkelt skrivbord som detta kan bli det mest ekonomiska och användbara verktyget du någonsin kan ha på ditt hemmakontor. Med lite kreativitet kommer ditt skrivbord definitivt långt.

diy-ikea-hacks-3

Källa: Styl mig ganska

Du kan också använda gamla garderober och göra hängare av dem, där dina hängande växter kan placeras för en tillfällig trädgård i framtiden. Det kommer definitivt att ge dig något att leta efter varje dag när det gäller att skapa Gör det själv.

diy-ikea-hacks-4

Källa: Ikea hackare

Detta sängbord förkroppsligar glamour och enkelhet samtidigt. Du kommer att tycka att det är väldigt enkelt att bara använda en färsk burk guldfärg och några lättanvända reparationsverktyg i framtiden.

diy-ikea-hacks-5

Källa: Styl mig ganska

Detta foto kommer definitivt att fånga dina intressen eftersom det är enkelt och elegant samtidigt. Den största fördelen är att du inte ens behöver spendera för mycket pengar för att få det speciella utseendet på din soffa i framtiden.

diy-ikea-hacks-6

Källa: Ikea hackare

Du kan också måla din byrå om du bara vill gå igenom dina makeover-sessioner. Se bara till att du använder rätt färger om du vill bearbeta några av dina möbler så här. I det här fallet matchar grå och guld definitivt det vita färgschemat i det specifika rummet. Designern gick inte fel med denna speciella designidé.

diy-ikea-hacks-7

Källa: Vissa älskar att känna

Det här är bara några av de många idéer som du kan spela designmässigt i förhållande till dina egna möbler. Kom alltid ihåg att du inte behöver spendera för mycket pengar för att få det utseende du vill ha. Allt du behöver för att ha lite kreativitet och resten kommer säkert att följa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*