The Hanging Daybed

The Hanging Daybed

1 hängande säng

Om du verkligen vill skapa din egen hängande dagbädd är det här rätt artikel att läsa. Detta tillstånd passar lätt dubbla madrasser som definitivt kan vara användbara för en familj som är så stor som din. Dessutom är jag tillverkad av högkvalitativa material som är så bekväma att de blir en integrerad del av ditt hem.

Innan vi går vidare, låt oss först lista de material du behöver för att göra denna fantastiska uppfinning.

Nödvändigt material

  • Två gånger fyra dubbar – minst 17 delar
  • 100 stycken 3-tums träskruvar
  • 50 tum rep eller kedjor som rymmer minst 200 pund
  • Minst fyra ögonbultar. Du skulle behöva mer om du också ville använda den i taket.

Om du vill kan du också få några efterbehandlingstillbehör, t.ex. B. en borr med försänkare och bitar som passar bultarna och skruvarna. Du behöver också en såg för att skära brädorna.

Bortsett från det behöver du några extra verktyg som pennor, måttband, några snickverktyg, skyddsutrustning och Kreg-stencil. Nästa steg är att skriva ner de dimensioner du ska använda för sängens ram. Här är de som följer:

  • Bågsidor: Två 2 × 4 vid 82 ¾ tum
  • Rambjälkar: Sex 2 × 4 vid 42 ½ tum
  • Däckbrädor: Tolv 2 × 4 vid 84 ¾ tum

Procedur

Nu när du känner till materialen du ska använda kan vi nu fortsätta med de steg du bör ta för att göra de hängande sängarna.

hängande dagsäng 2

Du bör först klippa dina brädor med de dimensioner som anges ovan. Se till att det finns ett mellanrum på 1½ tum mellan dina bultar. Du kan sedan borra två hål med en försänkare. Använd sedan de 3 tum skruvarna för att fästa bultarna vid ramkanterna.

hängande dagbädd 6

Du bör applicera lite lim på toppen av ramen. Placera sedan täckbrädorna på ramen. Du bör korrekt ställa in att däcksbrädorna och taket är minst 1 tum från alla sidor. (Se illustrationen ovan för mer information.) Brädorna ska vara cirka 1 cm från varandra. När du har placerat dem på avstånd bör du kunna skruva in dem ordentligt. Använd två skruvar per däckbräda och balk.

hängande dagbädd 7

Nästa steg du bör göra är att borra ett hål med en perfekt storlek borr som är reserverad för de största skruvarna i dagbäddens hörn. Det första hålet måste borras i sängens ram. Använd lite lim på pilothålet och fäst de större skruvarna i sängstolpen för att säkra positionen.

hängande dagbädd 8

Du bör undvika överdragning eller avdragning av trästolparna eftersom detta försvagar fogarna avsevärt.

Därefter bör du hitta takbjälkar eller några balkar för att hänga upp dagbädden. Du bör fästa några skruvar direkt på en balk eller takbjälklag. Du kan använda repen och kedjorna för att hänga sängen så högt du vill.

Du borde hänga sängen 18 tum från golvet. Detta är standardbänkhöjden. Nu är det klart för dina tändstickor och sängkläder. Se bara till att dina takbjälkar, tak och balkar överensstämmer med koden. Användningen av denna typ av säng kan definitivt medföra vissa faror för användaren. Så du måste se till att allt är säkert först.

hängande dagsäng 5

Slutförande och förberedelse

När du har avslutat sängen ska du fylla de exponerade hålen med träspatel. Du bör också slipa hela enheten. Om det behövs bör du fylla några hål med en träspatel. Använd först sandpapper med medelstort korn, följt av fint sandpapper. Därefter ska du dammsuga dagbädden för att ta bort damm och sand. Glöm inte att applicera en skyddande yta. Låt enheten torka några timmar innan du hänger och använder den.

hängande dagbädd 4

Källa: Ana White

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*