Teen Room Idéer för små rum

Teen Room Idéer för små rum

Ungdomar vill vanligtvis ha ett snyggt sovrum där de kan röra sig, organisera sin röran, koppla av och ta emot sina vänner. Om du letar efter unika ungdomsrumsidéer för små rum för din dotter, är den här artikeln för dig. Oavsett storlek på sovrummet kan du fortfarande erbjuda din tonåring en elegant tillflyktsort. Din dotter kommer att älska dessa unika idéer och få sitt lilla rum att känna sig stort i stil.

Ungdomsrumsidéer för små rum 1

Idéer för ungdomsrum för små utrymmen 2

Bestäm hur du vill lägga till din tonårsstil. Att ha ett litet sovrum betyder inte att hon inte kan ha den frillly säng hon vill ha. Många tonåringar vill ha ett modernt utseende som är perfekt för små utrymmen. Men om din tonåring föredrar ett mer mångsidigt eller mer konventionellt utseende är det också möjligt.

Idéer för ungdomsrum för små utrymmen 3

Hänsynen till proportionerna är hemligheten när man utformar ett litet rum. Om din tonåring föredrar kurviga linjer och har mycket fluff kan de ha himmelssängen, men se till att de andra möblerna är enkla. För att kompensera för mängden krusiduller väljer du de med mindre tryck och mjukare färger. Om din tonåring föredrar modern design kan han använda djärva färger och mönster för att skapa moderna, rena linjer.

Idéer för ungdomsrum för små utrymmen 4

Använd en dubbel möbel. Denna typ av möbler kan fungera på olika sätt och är mycket användbar i mindre rum. Du kan hänga TV: n på väggen istället för att placera den på en byrå eller stativ. Detta kan spara mycket utrymme. Använd ett medelstort eller litet skåp istället för att ha ett stort skåp. Du lagrar säsongens kläder under en sänglåda. En väggmonterad hylla är mycket bättre än att använda fristående bokhyllor.

Idéer för ungdomsrum för små utrymmen 5

Ungdomsrumsidéer för små rum 6

Din tonåring kommer också att älska en bäddsoffa. Under dagen kan sängen förvandlas till sittplatser. Se bara till att du väljer den som ger tillräckligt med stöd för din tonårs kropp på natten.

Idéer för ungdomsrum för små utrymmen 7

Idéer för ungdomsrum för små utrymmen 8

De flesta tonåringar föredrar att studera på golvet eller i sina sängar. Så fråga först din tonåring om han verkligen behöver ett skrivbord i sitt rum. Ett bra alternativ är ett litet datorbord som kan fungera som ett nattduksbord.

Ungdomsrumsidéer för små rum 9

Du kan fortfarande ha en dubbelsäng även om du inte har mycket utrymme. Välj helt enkelt ett väggmonterat huvudgavel eller välj utan huvudgavel. Du kan välja en plattformssäng eftersom den fungerar bra i ett litet sovrum.
Idéer för ungdomsrum för små utrymmen 10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*