Takinredning Idéer – Bröllopsinspirationer

Takinredning Idéer – Bröllopsinspirationer

Vad får rummet att se vackert ut direkt? Väggarna och taket! Och för ett bröllop, även om allt räknas, lägger takdekoren till ytterligare charm. Du kan få bröllopsmottagningshallen eller till och med en gräsmatta med fascination och en unik samling av takdekorationsidéer att se fantastiska ut så att den verkar som bäst den bästa dagen i ditt liv. Ta en titt på idéerna nedan så kommer du att bli förvånad över dess skönhet och elegans.

Kristallkrona eller gardiner:

Detta är en utomhusgräsmatta eller tältdekoration där du också kan använda samma modell för inredning. Dekorera taket med gardiner av vitt eller krämfärgat tyg, och du kan hänga kristallkronor eller kristallrader för att få dem att skimra i ljus och se fascinerande ut.

Långa streamers:

Detta är en extra touch till de vanliga gardinerna där du kan lägga till långa tvåfärgade eller till och med färgglada streamers beroende på bröllopets tema. Dessa streamers kan fästas på ringarna eller till och med barerna i ett specifikt mönster för att få dem att se unika ut som om de helt enkelt hängdes över toppen.

Regnbåge av blommor: regnbåge av blommor

Kolla in dessa färgglada och ljusa filtblommor som hänger från taket, kanske till och med älvljusen, för att ge den mer ljusstyrka och tilltal. Tack vare trätaket ser det färgstarka utseendet mycket ljusare och livligare ut än något annat takmaterial.

Lyktboll:

Byt ut de vanliga taklamporna med stora lyktor, eventuellt i ett specifikt färgtema som gör dem unika. Dessa gyllene och vita lyktor, grupperade i mitten, gör det mycket mer attraktivt än att spridas över hela rummet. Dessutom kan lyktorna hängas i olika höjder så att de ser väldigt vackra ut.

Hängande blommadusch:

Kolla in dessa blommiga duschringar som hänger över matborden och bildar en vacker mittpunkt, förutom att de hänger uppifrån. På detta sätt kan gästerna se sig fritt mitt på bordet med höga mittstycken som vanligtvis ligger mittemot varandra.

Parasollinredning:

Parasoller är vackra, lätta och billiga dekorationsidéer som kan användas för bröllop på sommaren, bröllop med strandmotiv eller helt enkelt som dekorationsmaterial för att dekorera taket.

Paljettdekor:

Stora rutor av trä- eller metallstänger kan användas för att hänga dekorativa material som paljetter eller något glittrande material direkt ovanför kakbordet för att få det att se attraktivt och fantastiskt ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*