Steg för att göra din egen tvättmaskinstork

Steg för att göra din egen tvättmaskinstork

Om du verkligen vill lära dig mer om hur du gör dina egna tvättmaskinstorkar är det extremt viktigt att läsa den här artikeln gratis. Vi kommer att försöka ge dig några tips om hur du börjar och vad du ska se upp för när du letar efter rätt sätt att skapa dina egna podier i framtiden.

1 tvättstuga

Här är några av de material du behöver och följande steg:

Nödvändigt material

Först och främst måste du se till att du har följande material.

  • MDF eller plywood (två 3/4 ”paneler)
  • Fem 2 × 4 (8 fot långa)
  • Ett 4 × 4-inlägg ca 4 fot långt. Om du inte har något av dessa, använd 2 2 x 4 inlägg som du alternativt kan laminera tillsammans.
  • En gjutstång med baslock (6 fot lång).
  • Du måste också använda fyra vinkelfästen

Ytterligare verktyg

Här är några fler verktyg du behöver för att avsluta jobbet: två och tre tum skruvar, lim, efterbehandlingsspikar, träspatel och sandpapper. Bortsett från det behöver du också några viktiga verktyg som ett måttband, en fyrkant, pennor, skyddsglasögon, en borr, den slumpmässiga borrsliparen, en cirkelsåg och en geringssåg och mycket mer. Glöm inte heller att ta på dig skyddsutrustningen om du planerar att arbeta med det här projektet under lång tid.

Bonusmaterial

Förutom ovanstående bör du också ha dessa bonusmaterial för att göra ditt podium framgångsrikt utan problem. Några av dessa material är som följer:

  • Brad Nailer
  • nivå
  • Försänksborr

Procedur

När du har alla material du behöver kan du fortsätta med själva konstruktionen. Det första du bör tänka på när du vill göra din egen tvättmaskin och torktumlare är mätningarna. Du måste se till att basen definitivt passar själva maskinen.

2 tvättmaskiner och torktumlare

Därefter måste du återskapa en del av golvet för detta projekt. Du behöver lim och några 3-tums skruvar. Se diagrammet ovan för att se hur det görs. I grund och botten måste du skapa dubbla minigolv för bas- och mittbjälkar som kan placeras på nedre våningen. Denna sista del är dock valfri.

4 tvättmaskin-torktumlare piedestaler-2

Nästa steg att fokusera på är trall. Du kan göra detta genom att skruva fast plywood på de två med fyra.

5 tvättmaskin-torktumlare-bas-3

Då kan du börja skapa hörnvinklarna. Du kan göra detta om du har en gammal tvättmaskin som lätt kan skjutas ut ur tvättrummet om den är överbelastad. Oroa dig inte, vinklarna är vanligtvis mycket billiga och prisvärda. Du kan använda 2-tums skruvar för att skruva fast maskinen.

6 tvättmaskin-torktumlare-bas-4

Fäst benen på golvet med störst stöd och skruva fast det. För mer säkerhet, lägg till fler skruvar och fäst maskinen på väggar och golv.

7 tvättmaskin-torktumlare-bas-5

För bottenvåningen är allt du behöver göra att skruva ner det och använda lite lim så att maskinen kan fästas säkrare.

8 tvättmaskin-torktumlare-6

För kåpan måste du se till att den passar benen exakt. För att göra detta måste du få de exakta dimensionerna på benen. Använd ett måttband. Dessutom måste du mitera kåpan runt benen för en perfekt passform.

9 tvättmaskin-torktumlare-bas-7

För ett bättre utseende kan du använda ett annat lager plywood för basen. Du kan använda en bordssåg och ett träfyllmedel för detta.

Källa: Ana White

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*