Spooky Halloween-inredning

Spooky Halloween-inredning

Halloween-säsongen är över och betyder det att vi inte borde veta fler idéer?

Fönster silhuett

Ta bara en titt på dessa idéer och behåll dem i ditt hem när du hittar dem till nästa Halloween och skäm bort ditt hem med alla de ganska läskiga saker som skapar en läskig atmosfär för att lyfta fram säsongens anda.

läskiga lyktor

Målade svarta katter:

Pumpor, pennor, fat och votive är allt du behöver för att göra en skrämmande Halloween-vildkatt. Måla helt enkelt pumpan i svart och sticka pennorna så att den kan bära den övre mindre pumpan som bildar kattens huvud. Skrapa av inre av den mindre pumpan för att få en helig yta och lägg faten och ljusen så att de kan tändas i mörkret.

katt-o-lykta

Klättringsskelett:

Plötsligt kan du inte längre dekorera ditt hus med skelett, men om du väljer att göra det, leta efter butiker som säljer dem till ett billigare pris så att du kan plocka upp några och sätta dem på taket och väggarna i ditt hus kan fästa det så att det ser ut som om de klättrar på taket.

Klättringskelett

Glöd i mörk färg:

Detta är ett matrismönster som används för att dekorera trapporna i ditt hus eftersom du kan måla ett droppande mönster på trappan i ditt hus med glödande mörk färg och de kommer att se riktigt läskiga ut i mörkret och inte bara för Halloween utan också för Halloween Denna inredning nästan när som helst.

skina i mörk färg

Halloween krans:

Skapa en aldrig mer krans med svarta blommor och en korp för att skapa ett mörkt utseende. Denna svarta krans hängs med ett svart satinband så att den också ser väldigt realistisk och konstnärlig ut. Han skapar perfekta Halloween-kläder precis utanför dörren.

Halloween krans

Tyllkrans:

Gör en rolig monsterkrans med tyll och pingisbollar så att det ser ut som ett monsteransikte. Skapa helt enkelt volanger med den gröna tyllen och fäst bordtennisbollar högst upp så att de ser ut som stora ögon och papptänder på kransen så att ett perfekt monster ser på dörren.

Monster krans

Palltrollar:

Spara det gamla pallmaterialet för den kommande Halloween eftersom du kan använda pallmaterialet för att skapa goblins i din trädgård. Måla i olika färger och öppna ögonen med färg eller kartong, och trollarna är klara direkt.

Palltrollar

Styrofoam båge:

Om du är mer konstnärlig och kreativ nog kan du skapa en styrofoambåge för att skapa en perfekt läskig entré på ytterdörren till ditt hem och lyfta fram andan i Halloween tillsammans med några skalle och kedjor fästa vid det.

Styrofoam båge

Trädhängande varelser:

Kolla in dessa svarta pappfladder som helt enkelt hängs i stort antal på grenarna för att få dem att se läskiga ut på natten.

Trädhängande varelser

Trollhatt entré:

Om du använde en häxahatt för Halloween-kläder förra året kan du använda de använda hattarna för att dekorera ditt hem genom att helt enkelt hänga dem på hörnet med en kvast eller pinne så att ditt hem ser ut som häxverk och hantverk.

Trollhatt entré dekor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*