Speglar för entré i hemmet

Speglar för entré i hemmet

Speglar är en av de mest fascinerande och vackra sakerna för vilka inget speciellt extra krävs för att de ska se vackra ut. Men om du har lagt till något kommer det att bli fantastiskt. Du kan försköna enkla speglar med kreativa saker för att få dem att se vackra ut och dekorera ditt hem eller entréområde.

Beaded canvas:

Ta bara en enkel duk och sprayfärg i valfri färg eller ditt val eller i flera färger som visas på bilden och dekorera den med färgglada plastpärlor, glaspärlor, mosaikstycken etc. för att få dem att se väldigt attraktiva ut som en spegel i mitten.

Flaskförslutningar:

Det finns många som älskar att samla flasklock och om du är en av dem kommer du definitivt att älska denna idé eftersom du enkelt kan visa dina samlarobjekt genom denna vackra spegelram.

Tygnålsram:

Detta är ett annat enkelt sätt att dekorera spegelramen med en klädnypa. Du kan också sprayfärga klädnypan så att den ser färgstark och attraktiv ut.

Trådrullar:

Allt du behöver är bara några färgglada trådrullar och lite lim för att göra denna ljusa och attraktiva spegelram. Du kan också lära ditt barn att göra det, och kanske kommer de att älska att göra något som presenteras hemma.

Mätvågsspegel:

Dekorera spegeln med trävågar av olika längd, eftersom soluret är redo att läggas på omedelbart. Ser det inte så kreativt ut? Tja, det är lätt att göra också.

Plastpärlspegel:

Fäst sladdarna i spegeln i önskad form. Du kan sedan dekorera dem med pärlor så att de ser dekorativa ut. Denna typ av hantverk är den bästa fritidsaktiviteten under semestern.

Plastsked:

Använd färgglada plastskedar för att skapa ramen för din spegel. Du kan använda färgade skedar eller bara en heltäckande färg för att dekorera spegelramen. Du kan också lägga till glitter i skeden för att göra den väldigt attraktiv.

Återvunna smycken:

Om du har en samling favoritsmycken i ditt lager som du vill ha av en anledning kan det vara dags att använda dem och behålla dem för alltid. Dekorera bara spegeln med alla gamla smycken för att göra en dekorativ spegelram efter eget val.

Skalspegel:

Många av oss har en speciell vana att samla in skal när du går till stranden och vi kommer hem med en påse full av dem. Om du har många sådana skal hemma, varför inte använda dem för att dekorera spegeln?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*