Sovsal dekorationer för tjejer

Sovsal dekorationer för tjejer

Flickor gillar alltid att dekorera sin sovsal på sitt eget sätt och ge sitt utrymme en personlig touch. Vem vill sova i en tråkig sovsal med bara bleka vita väggar? I det här inlägget har vi sammanfattat några kreativa idéer som du kan använda för att lägga till din egen stil och bli kreativ med ditt utrymme.

Kreativa sovsalsdekorationer för tjejer!

DIY Dixie Cup-krans. Använd dubbelsidig tejp och linda hela biten runt koppen. Klipp ut ett X-mönster längst ner för att sätta in varje glödlampa längst ner och dra med tills du har avslutat denna krans. Det kan belysa ditt hem med sin vackra inredning.

DIY Dixie Cup-krans. Använd dubbelsidig tejp och linda hela biten runt koppen. Klipp ut ett X-mönster längst ner för att sätta in varje glödlampa längst ner och dra med tills du har avslutat denna krans. Det kan belysa ditt hem med sin vackra inredningskälla

DIY minnesskärm. Spåra cirkeln och klipp ut den. Spraya lim på locket och använd ett klipp med berättelse för att collage. Använd så många föremål som möjligt för att få en fin visuell effekt för tjejer.

DIY stripdörr. Använd laxrullar och myntband för att dekorera din dörr. Allt du behöver göra är att limma och trimma. Det är enkelt och ändå så bra.

Stor konfettivägg. Samla en bunt färgat papper och klipp ut alla cirklar. Limma på baksidan och ordna alla cirklar när du vill utforma den vackra inredningen för sovsal för flickor i olika färger.

DIY markeringsbrev. Klipp ut bokstaven ur lådan, klipp en asterisk för att skjuta glödlampan och vrid lamporna på plats för att stuva bort överflödig kabel. Den fungerar som en modern inredning för din sovsal och ger också elegant belysning för tjejer.

College Essentials | Flickors sovsal, sovsalens dekor, söt sovsal
50 söta sovsalar som du behöver kopiera | Flickors sovsal.
50 söta sovsalar som du behöver kopiera | Studentrum .
Hur ... Dekorera ett sovsal | Varje College Gi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*