Sovrum och eldstäder: designkombination

Sovrum och eldstäder: designkombination

Har du någonsin försökt placera din eldstad i ditt sovrum? Detta är en av de mest moderna designplanerna du någonsin kan göra för ditt sovrum. Detta är dock inte lätt eftersom det finns några saker att tänka på innan du faktiskt kan köra planen. Lyckligtvis kan den här artikeln hjälpa dig att räkna ut hur du enkelt integrerar din eldstad i sovrummet. Läs vidare för att lära dig så mycket du kan innan du arbetar igenom den här designen.

Först och främst kan du välja en klassisk öppen spis och ett sovrum. Kolla in den här bilden för att se vad jag menar.

Öppen spis-sovrum-1

Källa: Ryan-gruppen

Dessutom kan du också använda ett monokromatiskt färgschema för att hålla det enkelt och fräscht. Bilden nedan visar exakt vad du kan förvänta dig.

Öppen spis-sovrum-2

Källa: Krisparchitekter

Här är en modern version av en öppen spis för sovrummet. Att placera under TV-konsolen är definitivt något nytt vad gäller design och funktion.

Öppen spis-sovrum-3

Källa: inredningsdetaljer

Om du har ett mindre rum för ditt sovrum, visar den här bilden hur du ska hantera det. Du bör definitivt prova det så snart som möjligt.

Öppen spis-sovrum-5: e

Källa: fiorella design

Ett helt vitt sovrum med öppen spis ger dig definitivt en mysig atmosfär och medan du känner att du inte kommer att släppa taget så fort du ser det.

Öppen spis-sovrum-4: e

Källa: mackenziecollierinteriors

Här är ett elegant master sovrum och öppen spis design som du definitivt bör få för ditt eget sovrum så snart som möjligt. Det visar skönheten i din säng i kombination med enkelheten i den övergripande designen och färgschemat.

Öppen spis-sovrum-6

Källa: zone4architects

Ett annat sätt för dig att ställa in ditt sovrum och öppen spis är att hålla det elegant och modernt. Statementlampor kan definitivt fungera som både ett dekorativt och ett funktionellt element. Du bör bara prova det så snart som möjligt.

Öppen spis-sovrum-7

Källa: etableradfast design

På ett annat foto kan du se hur eldstaden kan förbättra den moderna sovrumsdesignen. Du bör definitivt använda den i ditt eget sovrum så snart som möjligt.

Öppen spis-sovrum-11

Källa: Swanson Interiors

På den här bilden kan du se en mycket mer organisk design som du definitivt bör prova så snart som möjligt. Du kommer aldrig ångra att använda detta eftersom sovrummet säkert ger en naturlig känsla.

Öppen spis-sovrum-10

Källa: Heritagehillscolorado

Som ett sista alternativ kan du också använda en enkel vit väggfärgschema, som du definitivt kan förbättra genom att använda massor av dekorationer. Du kallar det så enkelt och elegant samtidigt.

Öppen spis-sovrum-9

Källa: duetdesigngroup

Detta är bara några av de viktigaste designalternativen för ditt sovrum och öppen spis. Du kommer definitivt inte ångra att du använder dessa mönster eftersom båda är moderna och har en viss känsla av klassiker när det gäller stil och utseende. Vem vill inte ha en kombination av båda rätt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*