Söta te party dekor dekorationer

Söta te party dekor dekorationer

Tea party är en av de vanligaste mötena vi ofta planerar med våra vänner, kusiner och grannar, och du kanske bara blir uttråkad av den vanliga enkla miljön. Men nu med idéerna nedan kan du bara förbättra festkänslan med utseendet! Använd enkla saker som är tillgängliga hemma och till och med recept för att dekorera dem unikt så att ditt hem ser söt och vacker ut och välkomnar dina gäster varmt!

Höga ljusstakar:

Använd höga ljusstakar av trä eller andra höga vaser för att stödja koppen och faten och fyll dem med små, ljusa och färska blommor så att bordet ser färgglatt och vackert ut.

Muffins i en kopp!

Cupcakes och tepartier går bra tillsammans och du kan få det att se snyggt och vackert ut genom att lägga de krämiga cupcakesna i en kopp och placera små ätbara rosor, löv eller ädelstenar så att de ser attraktiva ut.

Dekorera brickan:

Dekorera brickan med dubbla tekoppar och en muffin och en stor blomma. Du kan också lägga någon form av bakverk runt det eller något recept som gör att det ser attraktivt och frestande ut! Dessutom betonar brickan omgiven av satinband färgen mycket ljusare.

Hängande koppar:

Om du planerar ett trädgårdsfest kan du hänga flera tekoppar på ditt hus, kanske till och med gamla oanvända, antika bitar, förvarade samlingar etc., och göra trädet till en te-dekor.

Blomkedjor:

Kolla in denna vackra kopp toppad med en vattenkokare fylld med färska vita rosor. Detta gör en vacker bordsdekoration och en unik, perfekt för ett teselskap.

Marshmallow kex dekor:

Kolla in dessa söta lilla kakor och skålformade marshmallowkakor som dekorerar borden så att de ser vackra ut, bedårande och inbjudande för ett teselskap! Det skulle locka alla i alla åldrar att bara svälja de små kopparna.

Meddelande i en kopp:

Om du planerar en privat fest med din älskade som du vill skicka ett meddelande till, kan du helt enkelt lägga dem i små påsar i kopparna så ser de bara vackra ut.

Pärlhalsband:

Dekorera hyllbordet med koppar och lägg till en sträng pärlor från ditt smyckeskåp för att dekorera festbordet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*