Söta Shabby Chic sovrum Idéer

Söta Shabby Chic sovrum Idéer

Shabby-chic sovrumsidéer kan ge dina gamla, slitna och sönderrivna sovrumsmöbler ett nytt utseende som ser tråkigt ut och inte sötare. Om du planerar ett shabby-chic utseende trots att möblerna är nya kan du ändå ta med dig det antika utseendet och få det att se bra ut. Vanligtvis finns dessa shabby-chic modeller i mjuka färger som vitt, beige, himmelblått etc. Färgerna är i djupa toner med tunga färger för att täcka det slitna området efter att de gamla färgerna har störts. Om du dekorerar rummet med väldigt enkla bomullstyg kan det se rustikt ut och du kan också använda spetstyger för att ge utseendet lite skönhet.

Den vanliga sängramen av metall är täckt med en mjuk och fluffig säng, täckt av ett fint täcke med volanger runt kanterna. Det lätta påslaget och sängramen matchas med väggfärgen. Trälådan på sidan är bara desperat och utan färg. Rummet är vidare dekorerat med färska blommor.

Detta rum är inrett med en krubba i antik stil i guld och en matchande sidolåda som ser bra ut. Barnsängen är utsmyckad med konstverk och sänggaveln är gjord av skum och sidosnöre som gardiner som flyter elegant runt sängen.

Rummet är utformat som en iglo och har en sänggavel med liknande mönster, ett istryckt överkast, gammaldags fönsterrutor och lådor. Taket är målat som moln på himlen. Den övergripande bilden av sovrummet liknar ett illa-chic sovrum med fina vita möbler och dekorationer.

Detta rum är väldigt enkelt och elegant med vitfärgade sidostativ och skåp som är nymålade och dekorerade med blommönster från en blomsterbädd och matchande skärmar för fönster.

Detta rum passar bäst för din lilla flicka. Den är målad i ljus krämfärg och har en huvuddel som är utformad som en krona. Det matchande tunna tyget som faller över sängen ser väldigt söt ut och kan definitivt ge din lilla flicka en känsla av att bli älskad som en liten prinsessa i hennes slottbädd.

Princess Shabby Chic sovrum

Princess Shabby Chic sovrum

Sovrumsmodellen som visas nedan är väldigt traditionell och görs i mjuka nyanser av vitt och grått. Eldstaden, bågen över den och ljusstaken ser väldigt antik ut i sin stil och utseende. Även om rummet ser väldigt matt ut, är det så mjukt och elegant i sitt utseende.

vackert shabby chic sovrum (rosor är ett måste!)

vackert shabby chic sovrum

Franska shabby chic sovrum Franska shabby chic sovrum

Fransk stil shabby chic sovrum

Fransk stil shabby chic sovrum

Blandning av modern och modern shabby chic modernt shabby chic sovrum

vit shabby chic sovrum Shabby chic sovrum inredning

snygg och fräsch shabby chic sovrumstilShabby chic sovrum

Vintage sovrum

Vintage sovrum vitt och blått shabby chic sovrum vit shabby chic sovrum

Shabby chic sovrum vägg inredning

Shabby chic sovrum vägg inredning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*