Söta Pom Pom Craft Idéer

Söta Pom Pom Craft Idéer

Pom poms ser väldigt söta, fluffiga och attraktiva ut. Barn älskar inte bara utan även äldste älskar att röra vid dessa små, fluffiga bollar, som är mycket inbjudande att röra vid och känna. Du kan använda dessa pomponger för att skapa olika hantverk som gör att den ser ännu vackrare ut och gör att saken ser attraktiv ut.

Bokmärke:

Det finns flera material som kan användas för att skapa bokmärken, inklusive pomponger. Du kan fästa dessa pomponger på kort. Filt, stick eller till och med en tråd att använda som ett bokmärke.

Julgran:

Du kan använda dessa små, fluffiga bollar för att göra små mjuka leksaker som julgran, panda, snögubbe etc., bara sy dem i de former du vill ha så får du en söt liten skärmhantverk.

Lampskärmsgardiner:

Fäst dem på lampskärmens kanter eller fäst dem på lampskärmen för att skapa mönster, unika mönster eller bara hänga dem med garn så att de ser ut som att hänga färgstarkt.

Örngott:

Dessa vackra kanter på örngott är lätta att göra, precis som de som prydde lampskärmen. Du behöver bara sy dem på örngottens kant med matchande pomponger så att de ser söta ut.

Dekor av blomvasen:

Fäst dem på stjälkarna så att de ser ut som små knoppar som ser väldigt vackra ut när de placeras i en vas som en bunt. Dessa knoppar kan väljas efter den färg du vill ha, eller lägga till flera färger i en enda vas för att få dem att se ljusa och färgglada ut.

Mattor:

Dessa fluffiga mattor är väldigt enkla att göra och kan användas i alla rum, till exempel badmattor eller till och med i ditt barns rum. Fäst dem bara på de tunna gamla mattorna som redan finns hemma så att de ser ganska coola och nya ut.

Krans:

Du måste ha gjort kransar av olika material som blommor, löv, pärlor, kottar, band etc., men visste du att du också kan göra kransar med pomponger? De kommer att se väldigt attraktiva och vackra ut och hänga dem sedan på dörrarna med ett band!

Kuddesign:

Precis som att fästa vid gränsen kan du skapa sådana mönster med pomponger så att de ser präglade och fluffiga ut.

Fönstergardiner:

Dessa vackra pompongsladdar, som hängs från fönstren med garn, ser väldigt vackra ut som små, färgglada skräp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*