Söta DIY lampskärmsidéer

Planerar du att göra dina egna DIY-lampskärmar som ser söta och annorlunda ut än de vanliga du hittar i butiker och i varje hem? Att skapa en DIY-lampskärm är väldigt enkelt och du kan bara skapa en lampskärm av vilket material du vill och förvandla den till ditt konstverk. Nedan följer några av de sötaste idéerna som enkelt kan implementeras hemma med enkla material som är billiga och underbara.

Applikationer och sömmar är mycket vanliga när du dekorerar dina kläder och eventuellt gardiner, örngott eller överkast. Visste du dock att du kan dekorera din lampskärm med samma teknik för att få den att se söt och imponerande ut? Fäst bara applikationen på tygskärmen genom att sy eller limma med ett lim så att det ser bra ut. Du kan använda färdiga applikationer som finns i konst- och hantverksbutiker eller klippa mönster från gamla kläder och andra tygmaterial. Detta kommer att se färgglatt och vackert ut.

Band och bågar är en av de färgglada och snygga saker som tjejer brukar ha hemma, och du kan använda dessa band för att dekorera lampskärmen. Ränder i olika färger eller liknande färgade band kan användas för att bilda den grundläggande designen, och du kan fästa bågar som du gör eller färdiga bågformade hårklämmor till dessa band för att få dem att se söta ut.

Bågar och band lampskärm

Bågar och band lampskärm

Kolla in dessa snygga svarta fjädrar som gör att lampskärmen ser fantastisk ut och het. Svart är en glamorös färg och får allt och alla att se bedårande ut. Dessa stora svarta fjädrar hängs helt enkelt runt kanten av lampskärmen för att skapa en unik stil. Du kan också prova olika andra typer av spetsar och blanda flera färger för att få lampan att se färgstark ut, eller bara hålla fast i en enda nyans efter eget val.

Du kan förvandla din lampskärm till något väldigt flickaktigt och sött genom att bära en söt rosa klänning! Förvirrande? Som en liten klänning, lägg till volanger i lampskärmen genom att linda den med ett rosa nätmaterial och fästa färdiga blommor eller handgjorda blommor på lampskärmen.

Detta är en dekorativ lampskärm som ser utarbetad och är väldigt lätt att tillverka. Du behöver bara dekorera den med alla smycken som pärlor, pärlor, kedjor och armband till lampskärmen så att den ser unik och hisnande ut.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*