Smycka ditt hem med DIY-hyllan

Smycka ditt hem med DIY-hyllan

Gör-det-själv-hyllan är väldigt lätt att göra med alla gamla material och papperskorgen som finns hemma. Med de enkla sakerna som är tillgängliga hemma kan du göra dina egna hyllor vackra. Eftersom kreativitet är en oändlig sak och du kan skapa dina egna saker med dina fantasifulla och kreativa idéer. DIY-hyllor ser inte bara vackra ut utan dekorerar också ditt hus, eftersom handgjorda saker alltid har ett speciellt värde i varje hus. Nedan följer några av de fina idéerna för att skapa dina egna DIY-hyllor.

Kolla in den här enkla och eleganta hyllan som består av enkla saker som du måste ha kastat i ett hörn som avfall. Med gamla läderbälten och två trästavar kan du skapa en hylla. Placera helt enkelt trästolparna parallellt med varandra och spika dem på läderbältena på båda sidor. Du kan spika bältets övre böj på väggarna. Detta resulterar i en fin handgjord hylla där du kan placera små krukväxter, foton, souvenirer etc.

vacker trä- och bälthylla

vacker trä- och bälthylla

Detta är en annan innovativ idé att använda oanvända stegar och göra dem till en modern hylla. Du kan sätta trästolpar mellan stegen som lutar till en inverterad ”V” och sedan fästa dem på stegen genom att dra åt eller spika dem med rep. När processen är klar bildar den en stegehylla! Nu kan du lägga allt du vill i hyllorna, till exempel böcker, växter, givare etc.

Gamla trädörrar eller fönsterluckor som visas på bilden kan användas för att göra en stående hylla genom att placera begagnade stora popcornburkar däremellan. Spik popcornburkarna i träluckorna och de kommer att se väldigt annorlunda ut och unika eftersom du kan använda denna plats för att förvara dina böcker, leksaker och allt du kan lägga i dem.

Dessa typer av DIY-hyllor är väldigt enkla att göra eftersom du bara behöver några träpaneler och rep. Du kan placera plattorna parallellt med varandra med ett visst avstånd mellan dem och sedan sticka in ett hål på sidorna. Du kan sedan använda rep för att sätta in dem i hålen och knyta en knut efter varje platta bildar en hylla. Denna hylla kan hängas var som helst och var som helst.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*