Smarta garage- och organisationsidéer

Smarta garage- och organisationsidéer

Garage är inte bara ett förvaringsutrymme för ditt fordon utan också ett mångsidigt lager för hushållsartiklar, trädgårdsredskap, sportutrustning utomhus och verkstadshantverk. Att organisera ditt garage kan vara en tråkig och kostsam process, men det sparar tid och i slutändan pengar.

Smarta idéer för förvaring och organisering i garaget!

Kolla in dessa idéer för garageförvaring och organisering så att du kan fixa saker snabbt och enkelt. Få ut det mesta av lagringsutrymmet i ditt garage utan att anställa experter för att skapa skräddarsydda garagelösningar för dig. Med några få förnödenheter från din lokala hårdvaruaffär eller återvunna material kan du maximera lagringsutrymmet som det här mångsidiga området erbjuder.

Parkeringsgarage för stegar.  Bygg ett enkelt rack för att hänga en stege på ditt garagetak.

Enkel DIY spikhållare av plast.

Enkel DIY plastspikhållare. Pinterest

Glidande förvaring i garagetaket.  Ta dina plastpennor och bygg ett enkelt system för att hänga upp dem i garaget.  Få allt det där ur vägen och in i ett oanvänt utrymme nära ditt garagetak.

Taklådor för garage.  Det är bäst att hänga förvaringen mellan takbjälkarna.  Fäll ner lådorna så att de är tillgängliga medan du arbetar och lägg dem ur vägen när du är klar.

12 smarta förvaringsidéer från högt organiserade människor.
12 smarta förvaringsidéer för garage från högt organiserade människor |  Hometa
26 Smarta garage- och organisationsidéer |  Garage makeover.
30 Clever Garage Organization and Storage Ideas 2018 |  DIY garage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*