Små trädgårdsdekorationsidéer

En liten trädgård hemma betyder inte nödvändigtvis att den inte ska se fantastisk ut eller söt. Du kan göra din lilla trädgård attraktiv genom att använda dekorativa saker som förbättrar trädgårdens skönhet. Det finns flera enkla saker du kan göra för att din trädgård ska se söt och imponerande ut, och några av idéerna är idéer som listas nedan.

Kapselstänger:

Om det finns stolpar i trädgården kan du binda några burkar och göra dem till små planteringsmaskiner. Även om det inte finns några stolpar, skapa konstgjorda trästavar för att binda så många blommakapslar eller örter till stolparna som möjligt så att de ser attraktiva ut.

Tom flaskdekor:

Klipp helt enkelt nacken på vinflaskorna och lägg dem i varandra. Fäst bara på golvet så ser det ut som en konstnärlig design. Du kan också fästa älvljus på flaskorna för att markera deras skönhet.

Flask fontän:

Om du inte kan installera en stor fontän på grund av utrymmesbegränsningar kan du skapa en liten fontän från de gamla vinflaskorna hemma. Fäst bara vattenröret på vinflaskorna och återvinn vattnet. Det finns en vacker fontän i din trädgård.

Trädgårdsspegel:

Du kan använda speglar i trädgården så att den ser större ut och mycket trevligare. Stora inramade speglar kan placeras på trädgårdens väggar, eller små kransar av speglar kan hängas på träden för att spegla solskenet och ge dekor till trädgården.

Staplade planteringsmaskiner:

Spraya planteringsmaskinerna och du kan märka dem med några ord så att de ser annorlunda och vackra ut. Denna typ av unika dekorationer i trädgårdarna kommer att förbättra utseendet på trädgården och kommer att markeras mycket bättre i små trädgårdar än i stora.

märkta staplade planteringsmaskiner

märkta staplade planteringsmaskiner

Planteringschef:

Använd stegar för att lägga till detaljer i trädgården och få den att se annorlunda ut. Dessutom kan du lägga till ytterligare växter på stegen så att stegen ser fin ut och trädgården.

Målad bowlingboll:

Spraya bowlingkulan som ett nyckelpiga och du kan lägga den i trädgården. Dessa trädgårdskulor gör att din trädgård ser så söt och charmig ut. Placera många av dessa nyckelpigor i trädgården så att de ser söta ut.

Jalusidekor:

Precis som stegen kan du också använda gamla rulljalusier eller fönster för att hänga upp planteringsmaskinerna i din trädgård.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*