Små kök design idéer för små hem

Små kök design idéer för små hem

Att bygga ditt kök kan ta mycket plats, särskilt om du vill ha ett elegant och organiserat kök. Ett stort rum för ditt kök är emellertid inte alltid fallet, eftersom du kan behöva dela upp husets totala yta i olika delar som vardagsrum, toalett, badrum och badkar, rum och andra. Förresten, om du har ett litet kök kan det vara svårt för dig att nå det kök du vill ha. Med dessa små köksdesigner kan du dock fortfarande ha ett snyggt byggt kök:

Om du bor ensam eller med en partner och inte har lyxen att ha ett stort hem, är den här söta köksdesignen perfekt för att maximera utrymmet. Ha några anständiga köksskåp att förvara dina varor i. Placera gasspisen nära ditt kylskåp och placera din köksö och handfat på ett enda bord. Du kanske också vill konvertera köksön till ett matbord för att spara mer utrymme.

Bachelor pad kök design

Om du bara har ett begränsat utrymme för ditt kök är denna lilla köksdesign ett annat perfekt val för små familjer. Lägg alla dina hushållsapparater på ena sidan och placera din köksö bredvid ditt matbord för att spara utrymme och ansträngning när du förbereder dina måltider. Denna köksdesign kan se rymlig ut, men den tar lite plats i ditt hem.

Design för små kök

Om du inte tänker installera en köksö i ditt kök är den här lilla köksidén väldigt mysig och snygg. Få stora köksskåp för alla dina livsmedel och köksartiklar så att ditt kök ser tydligare och rymligare ut. Du kanske vill placera ditt kylskåp mittemot skåpet och ha en anständig bänkskiva på sidan för att lägga till extra funktionalitet i ditt lilla kök.

Elegant liten köksdesign

Nyckeln till att bygga ditt lilla kök är en ren och organiserad bänkskiva och övergripande design. På detta sätt skapar du en illusion att du har ett stort kök. I denna lilla köksdesign är väggarna beige och taket målat vitt för att uppnå ett rent och brett utseende i köket. Uniformskåp gör det också mer rymligt.

Modern liten köksdesign

Vem skulle tro att det här köket bara är ett litet område i huset? Tja, om du verkligen har ett litet husområde och inte vill ha alla partitioner som äter utrymme, är ett öppet kök som detta mycket unikt. Ställ upp några färgglada garderober och placera matbordet på ett upphöjt golv för att skilja ditt kök från ditt vardagsrum.

Öppna litet köksdesign

Om du har ett hörnutrymme för ditt kök är denna köksdesign ett annat utmärkt val för små kök. Bygg ditt kök och handfat i en U-form för att spara utrymme och lägg diagonalt till en kreativ bänkskiva som fungerar som en skiljevägg från resten av huset.

Liten köksdekorationsidé

Om du har ett litet kök är ett högre tak ett bra sätt att göra det mer rymligt. På så sätt kanske du inte har ett stort område, men det högre taket skapar mer utrymme och förbättrar ventilationen. I det här exemplet kan matbordet fungera som en ö när du förbereder dina måltider, så du behöver inte en separat ö som ger mer utrymme i ditt kök.

Liten köksdesign

Istället för att få flera skåp till ditt kök som kan ta upp allt utrymme, överväga att använda en vägghylla så att du kan lägga alla dina köksbehov i den. Om du undrar hur du får de flesta föremålen kan en glidstege hjälpa till.

Små köksmöbler

Denna mintgröna köksbänk är ett prefabricerat köketillbehör. Den innehåller redan skåp, handfat och kran, spis och ytterligare rack för andra saker. Detta är mycket bra för hus som är riktigt små och bäst för ensamstående.

Liten köksidé

Det här sista exemplet är en av mina favoritköksdesigner för små kök eftersom köket är väldigt litet, men hur möblerna placerades gjorde det lilla utrymmet väldigt funktionellt.

Liten köksrumsidé

Ett litet område i ditt kök betyder inte att du inte kan utforma det maximalt som stora hus. Du måste bara vara kreativ och uppfinna din egen köksdesign så här för att göra ditt lilla kök till ett mer funktionellt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*