Skapa vackra flasklampor

Skapa vackra flasklampor

Flasklampor kan se väldigt fantastiska ut och mycket kreativa om du använder dem ordentligt. Om du bara tittar tillbaka på antalet tomma ölflaskor, vinkassetter och andra vackra flaskor som du har kastat, blir du nu väldigt ledsen över att ha tänkt på hur du inte har använt dem. Följande bilder ger dig bara en uppfattning om hur vackra lampor kan göras med de tomma begagnade flaskorna som ofta hamnar i papperskorgen.

Kolla in den här konstnärliga flasklampan som kan hängas i din matplats, trädgård eller var du vill hänga den. Om du kan klippa flaskor kan du göra det själv eller bara få det att klippas utifrån. Om du bara sätter en glödlampa i flaskan och ansluter den till ledningar kan du skapa en fin lampa.

Denna färgglada flasklampa ser underbar ut som en nattlampa eller under en middagsfest med svagt stearinljus. Allt du behöver göra är att helt enkelt måla flaskan med olika glasfärger och sedan låta den torka. Nu är din lampa klar! Led glödlampan genom det klippta golvet och låt färgerna lysa starkt!

Kolla in den här vackra ljuskronan i olika färgade flaskor. Du kan antingen använda färgade flaskor eller färga dem själv för att förbättra utseendet. Detta kräver ytterligare arbete eftersom du måste fästa flaskorna på metallkanten och hänga dem från taket.

Denna fallande ljuskrona består av olika flasktoner som skärs i kanterna för att ge hantverket mer utseende. Flaskorna med liknande färger är ordnade i ett fallande mönster i en cirkel. Du kan ordna flaskorna enligt bilden eller skapa en unik design med din egen kreativitet. Du kan också byta ut trähållaren med en metallhållare, beroende på dina behov och tillgänglighet.

Ljuskrona gjord av återvunna vinflaskor

Ljuskrona gjord av återvunna vinflaskor

Du kan designa flaskorna med mer konstnärligt arbete genom att lägga till band eller måla bilder på flaskorna som du kan ge till dina vänner. Den här vackra snögubbeflaskan med ett ljusrött band överst är en perfekt present till jul, eller hur?

Har du någonsin undrat om en vacker lampa kan tillverkas av flaskan honungsbjörnar? Tvätta bara honungsflaskan och förvandla den till en lampa som ditt barn kommer att älska!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*