Skapa vacker DIY lampskärm

Skapa vacker DIY lampskärm

Har du någonsin undrat om du kan skapa din egen DIY lampskärm? Lampskärmar kan förbättras ytterligare med din egen kreativitet och de små sakerna du har hemma. När du väl har skapat din egen lampskärm blir du förvånad över hur vacker den ser ut och du kan förvåna andra med din kreativitet och förmåga att göra hantverk. Eftersom jag sa ”hantverk”, var inte rädd för att du inte har mycket erfarenhet eller inte har provat det eftersom det är lika enkelt som att skära kakan. Tro mig, det är enkelt!

Ta en titt på den här färgglada lampskärmen, ser den inte vacker ut? Lampskärmen är gjord av ett färgstarkt tygstycke som finns i hantverksbutiker, eller så kan du bara klippa små tygstycken från gamla kläder. De jämna mångfärgade tygerna är helt enkelt bundna till lampskärmens metallkant. När du har täckt hela rummet kan du se hur vackert det kommer att se ut.

Om du tycker att din lampskärm är väldigt enkel och enkel kan du dekorera den med söta lilla blommönster eller något du tycker är sött. Exemplet nedan är ett sött exempel på hur små virkade blommor som är dekorerade på skärmen kan få det att se helt annorlunda ut. Lampskärmen är limmad med söta små blommönster och baskanten är dekorerad med en spets och liknande blommor som hänger på den.

Virkad lampskärm

Virkad lampskärm

Vad sägs om att lägga till mer flickaktiga saker i lampskärmen? Kolla in dem och kan du se de söta små hårbågarna? Ja, det är väldigt enkelt att göra denna lampskärm eftersom du måste fästa hårklämmorna på lampskärmen och du kan också lägga till bandband i bakgrunden.

Skär av skärmen för hårbåge

Hårbåge avskuren lampskärm

Denna lampskärm kräver lite skär- och genomträngningsarbete när du skär små silverark från tennfolien och sedan genomborrar ett hål i dem och fäster dem på lampskärmen med en sladd. Du kan lägga till så många löv i skuggan och täcka sidorna med remsor silverfolie för ett glansigare utseende.

handskuren silverbladskärm

handskuren silverbladskärm

Detta är väldigt enkelt och du kan göra det direkt och ändra färgerna efter överkastet. Binda bara en stor satinbåge runt lampskärmen så ser den enkel och väldigt vacker ut. Detta tar kortare tid och ser också söt ut, och allt du behöver är olika nyanser av satinband.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*