Skapa en hemlig dörröppning i huset

Skapa en hemlig dörröppning i huset

Om du vill omforma ditt hus skulle det vara kul att inkludera några dolda rum i planritningen. Detta ger dig möjlighet att lägga till ytterligare lagringsutrymme eller utrymmen i huset som kan ge dig mer integritet i framtiden. Här är några exempel på rum som du kan lägga till i din planritning inom en snar framtid.

Först kan du lägga till en hemlig dörr som kan leda till ditt bibliotek. Det kommer definitivt att vara ett äventyr för dig att gå till ditt bibliotek varje dag när du måste gå igenom denna hemliga passage. dold-rum-1

Källa: inhusf

För det andra kan du dölja dörren till ditt sovrum genom att inkludera den i väggdesignen. Det är en bra överraskning för dina gäster och ett genialt sätt att använda extra utrymme i sovrummet.

dold-rum-2

Källa: patrickahearn

Detta är ett annat förråd som smart är gömt på andra sidan av badrumsväggen. Om du inte vill att dörren ska vara synlig, lägg till en matchande tapet i designen.

dold-rum-3

Källa: Robinpelissier

Detta är ett annat smart sätt att förbättra funktionen av dina hallväggar i framtiden. Du kan använda den som en dörr till ett annat rum eller som en extra hylla i korridoren. I vilket fall som helst kommer det säkert att vara ett bra komplement till din planlösning hemma.

dold-rum-4

Källa: Joshawawrence

Om du vill ha ett förråd som inte äventyrar ditt vardagsrums skönhet, använd en matchande dörrdesign som innehåller just det utrymmet i ditt hem.

dold-rum-5

Källa: siolstudios

Detta är ett utmärkt sätt att ansluta ditt badrum till ditt vardagsrum utan att göra det för uppenbart. Jag kommer definitivt att prova detta för mitt eget hem i framtiden.

dold-rum-6-620x443

Källa: svdesign

En annan biblioteksdörr som sträcker sig till vardagsrummet. Detta är definitivt ett utmärkt sätt att dela ditt utrymme utan att offra estetiken.

dold-rum-7

Källa: sellarslathrop

Du kan också lägga till ytterligare fack under trappan, precis så här. Det är ett utmärkt sätt att lägga till lagringsutrymme i ditt hem utan att göra det för uppenbart.

dold-rum-8

Källa: Feldman arkitektur

En smart dörrdesign som också kan fungera som heminredning i framtiden. Du bör ge din egen egendom en chans inom en inte alltför avlägsen framtid.

dold-rum-9

Källa: Koloniala kök

Denna speciella dolda rumsdesign är definitivt bra för ett barns rum. Om du vill separera lekrummet och sovrummet själv kan denna speciella underavdelning se ut som magi.

dold-rum-10-620x412

Källa: vitkonstruktion

Detta är bara några av de många hemliga rumsdesignerna som du definitivt kan använda för ditt eget hem i framtiden. Det är viktigt att du kan matcha färgen på dörröppningen till dina väggar så att du kan behålla den hemliga och fysiska illusionen av att ha den osynliga dörren som kan leda till ett visst hemligt rum i huset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*