Sidobord omdesignar projekt

Sidobord omdesignar projekt

Om du vill se till att du kan dekorera ditt hem med de bästa sidobord du kan hitta, här är några av de vanligaste tipsen du kan få online. Vi kommer att försöka ge dig användbar information om vilken typ av sidobord du ska få till ditt vardagsrum eller sovrum så snart du kan för att få den bästa looken för din design i framtiden.

Först och främst kan du använda metalliska material som mässing till dina sidobord. Den här bilden visar hur det skulle se ut om du hämtade den till ditt vardagsrum.

DIY-mässings sidobord

Källa: en trevlig röra

För det andra kan du använda ytterligare lådor i ditt hus och förvandla dem till ytterligare sidobord för sovrummet eller vardagsrummet.

DIY lådans slutbord

Källa: kreativa ambitioner

För det tredje kan du förvandla ditt sidobord till ett biblioteksbord där du kan förvara alla dina kort och viktiga dokument. Detta kommer säkert att hjälpa dig att hitta det du letar efter med lite ansträngning i framtiden.

DIY bibliotek skåp bord

Källa: den målade bikupan

En annan sak du kan göra med dina sidobord är att använda högpresterande material som metaller eller rostfritt stål. Det här industriella sidobordet kommer säkert att ge ditt hem karaktär.

DIY industriellt sidobord

Källa: lowes

Om du har gamla ottomanska platser i huset kan du när som helst förvandla dem till snygga sidobord utan att tänka igen. Du kan antingen måla om dem eller bara lämna dem som de är. I alla fall skulle detta fungera med alla inredningsplaner du kan ha i framtiden.

DIY ottomansk till sidobordstransformation

Källa: Honungsbjörnsfält

Om du å andra sidan vill känna dig mer rustik kan du använda trälådor och enkelt använda dem som ett sidobord i vardagsrummet. Det är definitivt något att tänka på, särskilt om du vill återvinna saker från din gamla ladugård.

DIY låda sidobord

Källa: thecozyold bondgård

Du kan förvirra det när som helst genom att kombinera två separata material och skapa en spektakulär designstruktur. Detta läder- och kopparbord passar definitivt bra med alla inredningsplaner du kan tänka dig.

DIY koppar läder sidobord

Källa: stilbyemilyhenderson

Om du vill gå den traditionella vägen hittar du en enklare sidobordsdesign här. Det vita, rektangulära sidobordet kommer definitivt att lyfta fram ditt traditionella vardagsrum.

DIY rektangel sidobord

Källa: ekonomiskt och elegant

Ett repbord kan definitivt ge dig möjlighet att återvinna gamla saker i huset. Detta ger dig möjlighet att hjälpa miljön samtidigt som du behåller integriteten och skönheten i dina inredningsplaner.

DIY rep sidobord

Källa: meetmeinphiladelphia

Slutligen, här är ett annat effektivt återvinningstips som du kan använda för att återvinna några av dina gamla korgar. Installera en massiv träbas under din gamla korg, vänd den och använd den som ditt eget sidobord.

DIY modernt sidobord

Källa: twindragonflydesigns

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*