Shabby Chic sovrumsdesigner för det moderna hemmet

Shabby Chic sovrumsdesigner för det moderna hemmet

Om du vill kunna göra limonad av saft är detta det perfekta tillfället för dig att göra det. Har du någonsin provat den shabby chic stil för ditt sovrum? Det kan hjälpa dig att spela dina designmuskler utan stora svårigheter eftersom du inte behöver arbeta med dyra saker. För det mesta kan du köra dessa mönster under budget. Här är några exempel:

Först är här en shabby-chic design som huvudsakligen fokuserar på sängen. Som alltid är enkelhet det bästa när det gäller att välja rätt designmönster för din säng, särskilt när det gäller sjaskiga chic design för sovrummet.

Att använda gamla piedestalfläktar som en del av din sovrumsdekor för din shabby-chic design kan definitivt ge dig möjlighet att använda din konstnärliga licens när du designar. Du bör definitivt prova det så snart som möjligt.

Samlingen av gamla monterfläktar blir ett vackert utställningsställe i det illa, eleganta sovrummet

Här är en antik sovrumsdesign inspirerad av fransk arkitektur. Du kommer definitivt inte ångra dig med att använda den här speciella designmodellen för ditt shabby-chic sovrum.

Antik fransk ram med handmålad skärm och vintage nattduksbord i sovrummet "bredd =" 900 "höjd =" 720 "srcset =" http://decozilla.com/wp-content / uploads / 2016/02 / Antik-fransk-ram- med-handmålad-skärm-och-vintage-sängbord-i-sovrummet.jpg 900w, http: / /decozilla.com/wp-content/uploads/ 2016/02 / Antik fransk ram med handmålad skärm och vintage Nattduksbord i sovrummet 300x240.jpg 300w, http://decozilla.com/wp-content/uploads/2016 / 02 / Antik-fransk ram-med-handmålad-skärm-och-vintage-nattduksbord-i-sovrummet-768x614.jpg 768w "storlekar =" (maximal bredd: 900px) 100vw, 900px "> </span> </span> </p>
<p> Du kan också använda en vitkalkad dekor som denna.  Lite polering och renovering kommer definitivt att göra detta till en shabby-chic inspiration. </p>
<p> <span class =Se-bortom-vitkalkad-inredning-för-ett-riktigt-unikt-shabby-chic sovrum

Distressed Furniture kan definitivt ge dig en shabby-chic inspiration som du definitivt kommer att uppskatta under lång tid framöver. Det är verkligen något du bör försöka förr snarare än senare.

Skapa dina egna nödställda möbler för att skapa det perfekta, shabby-chic sovrummet

Gamla trädörrar och stolar kan definitivt bli omedelbara möbler för ditt shabby-chic sovrum (se nedan).

Gammal stol-vintage-dörr-och-vacker-lampa-gör-säng-området-en-shabby-chic-njutning

Du kan också använda gamla konstverk som inspirerande tapeter för ditt shabby chic sovrum. Det är bara något du bör prova, särskilt om du är ett fan av konst som visar din färgstarka sida.

Fantastisk handmålad olja-på-duk-prestanda-lägger till färg till ett annars vitt sovrum

Dessutom är det viktigt att du kan applicera lite färg i din shabby-chic design. Den här bilden visar hur du gör det korrekt.

Ett annat alternativ skulle vara att se till att du kan lägga till lite stil i ditt shabby-chic sovrum. Detta är ett perfekt sätt att visa elegans i enkelhet. Du kommer säkert inte ångra att du gör detta för ditt sovrum så snart som möjligt.

Beklädda träpaneler är ett utmärkt sätt att få shabby-chic glamour till sovrummet.

Slutligen kan du kombinera vintagemöbler med moderna stilar i ditt shabby-chic sovrum. Shabby-chic sovrum är den perfekta kombinationen av stil och design och kan definitivt ge karaktär till hela ditt hem om du gör det rätt.

Vackert sovrum visar-stranden-stuga-look-of-shabby-chic stil

Det här är bara några av de många sätten du kan designa ditt eget shabby chic sovrum. Det är definitivt något du bör prova, speciellt om du gillar att experimentera när det gäller att designa för ditt hem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*